HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Állítólag öngyilkos lett a cigány rablóval szemben védekező idős magyar bácsi

2014. március 09. 09:27
Hunhír.info

siremlek.jpgÖnkezével vetett véget az életének kedden az a 76 éves férfi, aki januárban saját hernádszentandrási otthonában védekezni merészelt egy cigány rablóval szemben, és kivételesen a rabló húzta a rövidebbet. Miután a jelenlegi viszonyok közepette még a bűnöző, agresszív cigány élete is többet ér egy magyar emberénél, soha nem fogjuk megtudni, hogy terrorizálták, fenyegették- e a cigány agresszor rokonai az idős embert, hogy aztán előlük a halálba meneküljön.

A cigány asszony behatolt az idős ember lakásába, és késével megfenyegetve megpróbálta értékei átadására kényszeríteni a konyhában melegedő házigazdát.

A sparhelt mellett ücsörgő egykori kohász nem ijedt meg tőle, felkapta maga mellől a piszkavasat, és kiütötte a nő kezéből a kést. Az asszony azonban előhúzott egy másikat, és azzal fenyegette tovább az idős férfit, aki ismét védekezett, és a cigány némber húzta a rövidebbet.

A férfit kihallgatása után szabadon bocsátotta a rendőrség. Minden jel szerint szituációs védelmi helyzetben cselekedett, így várható volt, hogy a vizsgálat lezárulta után a hatóság megszünteti az ellene emberölés megalapozott gyanújával folytatott eljárást, s a felelősségre vonástól aligha kellett tartania. A helyi sajtó úgy tudja, az idős férfi öngyilkosságának nem voltak előjelei.

A szakértő kizárta az idegenkezűséget, a férfi rendkívüli halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a rendőrség.

Észak.hu

A híradásokból korábban kiderült, hogy a megpusztult cigány rabló hozzátartozói jól ismert módon nem azzal foglalkoztak, hogy a rokonnak talán nem kellett volna fegyveresen megtámadni az idős magyar embert, hanem amiatt őrjöngtek, hogy nem jött neki össze a mutatvány. Az eseményekről tudósító liberális gagyitévék is a vernyákoló cigányokat mutogatták, akik persze a jó liberális nevelésnek köszönhetően a magát védeni merészelő magyar bácsit átkozták ezerrel. Miután a jelenlegi viszonyok közepette még a bűnöző, agresszív cigány élete is többet ér egy magyar emberénél, soha nem fogjuk megtudni, hogy terrorizálták, fenyegették- e a cigány agresszor rokonai az idős embert, hogy aztán előlük a halálba meneküljön.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat