HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Az ávós terrorfamília félhülye kölke nem írta alá a választási etikai kódexet

2014. március 07. 19:05
Hunhír.info

Nem írta alá Bauer Tamás a választási etikai kódexet a főváros 3-as számú választókerületében, a degenerált többek között az esélyegyenlőség hiányával indokolta döntését. Most milyen kis önérzetes. Ezt az esélyegyenlősdit biztosan apukájától, a Körmös Bauer néven elhíresült brutális ávós hóhértól és kínzólegénytől tanulta. Mert aki Körmös kezébe került, annak biztosan volt joga az esélyegyenlőséghez. Körmös tépte harapófogóval a körmeit, az áldozat meg beleőrült a fájdalomba.

Magyar Menedék - Hamis zászlós


Bauer Tamás, az MSZP, a DK, az Együtt, a Korszakváltók Pártja, a Párbeszéd Magyarországért és a Magyar Liberális Párt jelöltje kifejtette: a Fidesz és a KDNP és az általuk támogatott kormány az elmúlt négy évben jogalkotási és jogalkalmazási lépések sorozatát tette azért, hogy a jelöltek és a jelölő szervezetek között ne legyen esélyegyenlőség.

Kifogásai között említette, hogy a kormányzó pártok lejárató kampányt folytatnak, és azt részben egy általuk finanszírozott, de a választójogi és választási törvény hatálya alá nem eső civil szervezettel, a CÖF-fel végeztetik.

Bauer Tamás közlése szerint elutasító álláspontjára Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP) XII. kerületi polgármester jelezte, hogy ebben az esetben nem lesz lehetősége a plakáthelyek használatára, választási reklámoknak a helyi újságban, tévében való közzétételére.

A DK-s jelölt azt mondta, ez nem tehető függővé attól, hogy aláírja-e a választási etikai kódexet, ez ahhoz köthető csak, hogy valakit jelöltként nyilvántartásba vesznek-e. Hozzátette: jogorvoslatot kérnek az ügyben.

És apád meg anyád áldozatainak hozzátartozói kitől kérhettek jogorvoslatot, Körmös kölke? A sírásótól? És ennek a terrorcsemetének az apja is párnák között, magas nyugdíját élvezne pusztult meg, ahelyett hogy a volt áldozatok hozzátartozóinak lehetőséget adtak volna, hogy levigyék Körmöst a kedvenc pincéjébe.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat