HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Kabaréba fulladt Tomcat és „Fekete Pákó” bírósági tárgyalása

2014. március 07. 15:52
Hunhír.info

tomcat_250.jpgZaklatottan, magából kikelve bizonygatta a tárgyalásán Fekete Pákó, hogy Polgár Tamás Tomcat brutálisan megverte őt. A tárgyaláson is hevesen gesztikulálva próbálta illusztrálni igazát a fekete, a hallgatóság hülyére röhögte magát a megatahó mutogatós, makogós mutatványán.Évek óta húzódik a Fekete Pákó elnevezésű néger, és a Tomcat néven ismert blogger, Polgár Tamás közötti per.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

A legújabb fordulóra tegnap került sor, s arról volt szó, önbíráskodott-e Tomcat. Pákó állítása szerint ugyanis Tomcat 2011 májusában brutálisan megverte őt a nyílt utcán, és emiatt agyrázkódást kapott, illetve megfenyegette a feleségét az otthonukban.

A tárgyaláson Pákó hevesen gesztikulálva próbálta illusztrálni igazát, mire a jelenlévők közül többen alig tudták visszatartani a ne­vetést. Tomcat később ezen így irozinált: – Egy beszámíthatatlan emberről beszélünk, aki vallomásban állítja, hogy két fekete gárdistaruhába öltözött férfi a háztetőről kavicsokkal dobálta őt.

A tragikomikussá vált ügy előzménye, hogy Pákó 2008-ban náci jelmondatokat skandált és szélsőjobboldali karlendítést imitált a Bombagyár rádió stú­diójában. A néger bunkó azonban feljelentést tett, azt állítva, hogy Tomcaték erőszakkal kényszerítették erre. Válaszként a blogger polgári pert indított ellene, rágalmazás miatt, és bemutatta azt a vágatlan felvételt, ahol a buta fekete Hitlert dicsőíti, tehát szó nem volt erőszakról.

A bíróság 2011-ben hamis tanúzás miatt félmillió forint kártérítést szabott ki Pákóra, amit ő nem fizetett ki Polgárnak. Ez utóbbi ezért a lakására ment kikövetelni a pénzt, de csak volt feleségét Ágicát, találta otthon, aki az ügy ki­robbanásakor még Pákó mellett állt.

Ágicaa kkor azt állította, Polgár agresszívan viselkedett vele, és erőszakkal elvitte otthonukból a kocsijuk slusszkulcsát. Ám ezt a vallomását később visszavonta és azt állítja: az ungabunga kényszerítette hamis tanúzásra.

Hunhír.info - bors

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat