HunHír.info

2018. Fergeteg hava 20. nap, Balambér napja.

Megdőlt az agresszív néger celeb rasszista vádja! Egy bűnöző nem képviselheti Magyarországot

2014. március 07. 07:01
Hunhír.info

erdo250.jpgAz életveszélyes sérüléseket okozó agyonsztárolt, magyarul még makogni is nehezen tudó néger, Sauders és vérkelta sztrárügyvédje, Magyar György a rasszista kártya előhúzásával mentegetőzik. Megdőlt viszony a mutatvány, hiszen Sanders áldozata is félig színes bőrű. Remélhetőleg nem az Eurovíziós dalfesztiválra, hanem a börtönbe megy a brutális garázda.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Mint ismeretes, a néger és egy másik itt bandázó néger májusban, a Hajógyári-szigeten veszett ösze két másik fiúval (egy testvérpárral), akiknek úgy ellátták a baját, hogy egyikük életveszélyes, a másik súlyos sérüléseket szenvedett.

Mint beszámoltunk róla, a celeb és ügyvédje, dr. Magyar György tegnap a TV2 Mokka című reggeli műsorában beszélt az ügyről. – Semmi rosszat nem tettem, nem gondolok arra, hogy bármi rossz történet velem – makodta az esetleges börtönbüntetéssel kapcsolatban is Saunders.

Az agresszív bunkó később hozzátette: – Engem egyáltalán nem zavar, ha az emberek beszélnek erről az ügyről, az zavar, hogy más országokban is olvashatják – utalt szereplésére az Eurovíziós Dalversenyen, majd folytatta: – Nem akarom úgy elkezdeni a versenyt, hogy egy lépéssel hátrébb vagyok, mint a többiek.
Dr. Magyar György szerint ügyfelét bőrszíne miatt érhette a támadás. – Molesztálták őket, rasszista indíttatásból rájuk támadtak, amikor a taxi felé mentek. Jogerősen védekeztek egy jogellenes támadás ellen – mondta dr. Magyar György ügyvéd, aki hozzátette, biztos benne, hogy a bíróságon is tisztázzák majd magukat.

Időközben a Bors újabb információk birtokába jutott: a verekedésben életveszélyes és súlyos sérüléseket szenvedő fiúk szintén félvérek. – A két fiatalember Kubában született, unokatestvéreik most is ott élnek. Eszük ágában sem volt molesztálni az énekest és társaságát – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Saunderséknek nehéz lesz a brutális fellépésüket kiváltó okaként a rasszizmusra hivatkozniuk. És ez bizony azoknak is figyelembe kell venniük, akik Magyarországot egy olyan fekete pojácával akarják képviseltetni a multikulti behódolás jegyében, aki nem csak a nyelvünket nem ismeri,hanem visszaélve a vendégjoggal bűncselekményeket követ el hazánkban.

Hunhír.info - Bors

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Fázis - Michael RadugaA Fázis
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 500 Ft
8% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat