HunHír.info

2018. Fergeteg hava 22. nap, Hunorka napja.

Abszurdisztán: Felmentették az életveszélyes sérülést okozó szigethalmi késelő cigányokat

2014. március 06. 19:45
Hunhír.info

kesesgyilkos250.jpgA Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön első fokon felmentette az emberölés kísérlete bűntettének vádja alól azt a két "fiatalt," aki az ügyészség szerint késsel megsebesített két férfit egy szigethalmi szórakozóhelyen 2012 szilveszterén - közölte a Budapest Környéki Törvényszék. A szigethalmi söröző mosdójában történt támadásban két sportolót késeltek meg.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A törvényszék tájékoztatása szerint a bíróság által megállapított tényállás alapján a terhelő bizonyítékok sem egyenként, sem összességében nem voltak alkalmasak a vádlottak bűnösségének megállapítására. A vádlottak vallomásai, illetve az egyik sértetti vallomás alapján "a vádlottakat mentő tényállás volt megállapítható".

A Pest Megyei Főügyészség vádirata szerint a támadás idején még fiatalkorú elsőrendű vádlott, J. János a családjával mulatott a sörözőben. Az emeleti részen búcsúztatta az óévet az ügy két sértettje egy népes társasággal. Éjfél után a két társaság összeszólalkozott, a szóváltást J. János és az egyik sértett közötti ütésváltás követte. Dulakodás közben az elsőrendű vádlott hatszor szúrta meg a sértettet, a szúrások a férfit a mellkasán, az arcán és a lábán érték. Az ügy másodrendű vádlottja társának kiáltására lépett J. János mellé, és gyomron szúrta a másik sértettet. A dulakodásba a vádlottak és a sértettek társasága is bekapcsolódott.

A szigethalmi söröző mosdójában történt verekedésben két sportolót késeltek meg. Sávoly Gergőt, az MTK ökölvívóját több késszúrás érte, közülük néhány a szív környékén okozott sérülést. Bozsányi Gergőt, a Sziget SC birkózóját hátulról előrenyúlva hastájékon szúrták meg, ő napokig életveszélyben volt.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kuruc világ I. - Vadrózsa és kard - Nemere IstvánKuruc világ I. - Vadrózsa és kard
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat