HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

TV2: az életveszélyes sérülést okozó makogó néger celeb csak a rászistákok ellen védekezett

2014. március 06. 09:15
Kincses Albin - Hunhír.info

bilincs_.jpgA (nevében) Magyar György nevezetű ultraliberális holdudvaros sztárügyvég előhúzta a rasszista kártyát a magyarul csak makogni tudó agresszív néger celeb, Sanders esetében is. A rangos könnyűzenei versenyen Magyarországot képviselő, földön fekvő embert brutálisan bántalmazó néger pojáca csak azt hajtogatta az izraeliek tulajdonában lévő gagyitévén, hogy nem foglalkozik azzal, hogy milyen brutális bűncselekményt követett el.

Magyar Menedék - Migránsokk

Mint ismert, Kállay-Saunders András és egy másik néger tavaly május 19-én, a Hajógyári-szigeten egy bulit követően vertek össze két fiatalembert. Egyiküket még azután is fejen rugdosták, miután eszméletlenül a földre zuhant. A brutális garázdák egyértelmű hovatartozású ügyvédje, a rasszistafasisztázásban dobogós helyezett sztárügyvéd, a biztosan vérkelta Magyar György a TV2 reggeli adásában szemrebbenés nélkül azt hazudta, hogy a celeb csak a rasszisták támadását akarta kivédeni, akik bőrszíne miatt ócsárolták.

Az agresszív néger meg csak annyit tudott makogni a reggeli műsorban, hogy nem foglalkozik a történtekkel, csak a zenére koncentrál. Tehát egy ideszakadt amerikai néger brutálisan bántalmaz magyar fiatalokat, és nemhogy megbánást nem tanúsít, az sem érdekli, milyen állapotban lehetnek összevert áldozatai. És ez az agresszív, eljárás alatt álló néger bűnöző képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon május 10-én Koppenhágában. Javasoljuk az illetékeseknek, hogy a Magyarországról alkotott européer kép erősítéséhez intézzék el Szögi Lajos tanár úr gyilkosainak rendkívüli szabadságát a sittről, mert milyen jól mutatna a képen a mikrofonba vernyogó fekete mellett pár barna ceglédi kanna-püfölő. Ez többet hozna a Magyarországról alkotott liberális kép erősítésében, mint húsz újabb konferencia.

Egy szemtanú szerint egy ütéssel törte be egy fiú orrát Kállay Saunders András, egy másikat pedig akkor rúgott meg, amikor már ájultan feküdt a földön - írta meg a Bors.

A lap új részleteket tudott meg a verekedésről, amellyel kapcsolatban a néger celeb és kelta ügyvédje az állítja, hogy "önvédelemből ütött, illetve egy barátja védelmére sietett, akit a rasszisták akartak bántalmazni."

„Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt. Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt" - idézte a Bors a tanút.

Elmondása szerint Saunders közel fél fejjel magasabb és tizenöt kilóval nehezebb volt a verekedésben megsérült testvérek bármelyikénél. A csetepatét pedig állítólag – az egyik sérült barátnőjén kívül – többen is végignézték.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Egészen szép vagy Csíksomlyói Szűz Anyánk!
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat