HunHír.info

2018. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Jobbik: alaposan árnyékra vetődtek az ultralibsi jogvédők

2014. március 05. 16:11
Hunhír.info

justicia250.jpgA TASZ alaposan árnyékra vetődött akkor, amikor közleményben támadja a miskolci városvezetést, mondván, az önkormányzat hatósági ellenőrzésekkel sérti a gettók lakóinak alapvető emberi jogait, sőt el akarja őket üldözni Miskolcról. A miskolci Fidesz nem sérti, hanem védelmezi a renitensek „szabadságjogait”

A TASZ azt a városvezetést támadja, amely százmilliókat költ a cigányság ún. felzárkóztatására, amely maga is lakcímkártyák kiadásával járult hozzá az antiszociális elemek beköltözéséhez, amely bőkezűen és érdemtelenül osztogatja a segélyeket, amelynek rendészeti szerve tavaly közel négyezer személyt vont ellenőrzés alá, de csak egy esetben tett feljelentést. Mindez jól mutatja, hogy a miskolci Fidesz nem sérti, hanem védelmezi a renitensek „szabadságjogait”.

Mint beszámoltunk róla, tíz hónap alatt negyvenöt átfogó ellenőrzést hajtottak végre a miskolci rendészeti szervek a város főként romák lakta, elgettósodott részén, közölte a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ). Azt írták, a jogvédő szervezetekhez érkezett személyes beszámolók és a beszerzett adatok alapján megállapítható: az ellenőrzéseken a családokat két-három tucatnyi hatósági ember egyidejűleg veti alá számos ellenőrzésnek, így lakcím-nyilvántartási, állat-egészségügyi, hulladékkezelési, köztisztasági, gyámhatósági, közüzemi és szociális igazgatási ellenőrzésnek is. A TASZ szerint mindemellett a lakók tulajdonjogát is ellenőrzik, a hatóságok adásvételi szerződések bemutatását kérik tőlük- őrjöngenek a cigányokat eszközként használó, Magyarországot minden lehetséges fórumon lejárató uszítók, akik azt kifelejtik vérlázító közleményükből, hogy vajon milyen eredménnyel jártak a ezek a bűnmegelőző akciók, Vagyis hány bűnözőt fogtak el, milyen bűncselekményekre, szabálysértésekre derítettek fényt a hatóságok. A bűnözők egyértelmű ultraliberális védelme csak a társadalommal szemben állók azon érzetét erősíti, hogy nekik minden jár és szabad,és bármit megtehetnek, mert a háttérhatalom által mozgatott felforgató erők úgyis kimosdatják őket.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat