HunHír.info

2019. Napisten hava 26. nap, Kalli napja.

Gárdista egyenruha miatt állítottak elő egy csoportot Egerben

2009. augusztus 19. 21:42
HunHír.Hu

kissrobert090704.jpgA betiltott Magyar Gárda egyenruhájába öltözött férfiak gyülekeztek az Egri Lokálpatrióta Egylet Szent István napi királyköszöntő elnevezésű rendezvényén az egri Dobó téren. Azt állították, ők egy új szervezet. A rendőrök többüket előállították.

Menedék - Baráthosi

Az Egri Lokálpatrióta Egylet által szervezett Szent István-napi Királyköszöntő rendezvényén jelent meg mintegy húsz, a Magyar Gárda fekete egyenruhájába öltözött ember a Dobó téren. Szemtanúk beszámolója szerint a rendőrök többször felszólították őket, hogy hagyják el a rendezvényt, ám ők ennek nem tettek eleget; arra hivatkoztak, hogy ez egy új szervezet.

Amikor az ünnepség végén az esemény résztvevői fáklyás felvonulásra indultak a várba, a rendőrök körbevették a csoportot, majd annak tagjait kettesével vitték a rendőrségi autókhoz. Elvitték Sneider Tamást, a Jobbik Heves megyei elnökét is. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozik az ügyről.

Magyar Gárda: Tartsák tiszteletben a bíróság döntését!

Értesüléseink szerint az Egerben előállított gárdisták egyenruháját a rendőrség el akarja kobozni. Ezúton is felhívjuk a hatóságok figyelmét, hogy tartsák tiszteletben a bíróság döntését, mely egyértelműen rendelkezik a Magyar Gárda egyenruha-használatának jogszerűségéről, figyelembe véve az Emberi Jogok Európai Bíróságának joggyakorlatát is - emlékeztetett szerda este a Magyar Gárda.

A kép a "Gárda-ítélet" erre vonatkozó részét tartalmazza:Összetörték Sneider telefonját

Sneider Tamás telefonját a rendőrök törték össze - értesült a HunHír.Hu. A rendőri jelenlét helyi információink alapján a környéken történt OTP-rablás miatt óriási.

A Barikád információi szerint körülbelül 10-12 gárdistát elengedett a rendőrség. Kiss Róbert főkapitányt telefonján továbbra sem tudjuk elérni.

Fertőrákoson is rámozdultak a radikálisokra

Olvasónk közlése szerint Fertőrákoson a Páneurópai piknik után letartóztatták a soproni Jobbik elnökét. Egy másik jobbikos megsérült, a zászló rúdját eltörték. A földre esett zászlót egy magyar zászlóval együtt megtiporták. Mindezt azért, mert több más csoporttal együtt tiltakoztak a libatolvaj ellen. Már a piknikre tartó buszon is igazoltatni akarták az embereket, mert a sofőr szólt a sünöknek, hogy zászlókkal ott vagyunk - közölte.


HunHír.Hu kommentár:
Folyik a lázas információszerzés, ugyanis Sneider és a Gárda főkapitányának a telefonja is ki van kapcsolva (Sneider telefonját összetörték. lásd fentebb.). Úgy tudjuk - meg nem erősített infók alapján -, hogy jóval többről van szó, minthogy valaki fekete ruhába öltözött. A délutáni rendőrattak is bizonyos kérdőjeleket vet fel, s az a korábbi rendőri közlés is, miszerint a nem létező Magyarok Nyilai Egerhez köthető talán.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV - Koltay GáborItt élned, halnod kell 2DVD+1CD+1 KÖNYV
DVD - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat