HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

LMP, indul a megvezetés

2009. március 13. 18:25
HunHír.Hu

lehetmas250.jpgIsmert emberekkel erősít a Lehet Más a Politika (LMP) az EP-választásokra. Fullajtár Andreával és Cserhalmi Györggyel vág neki az európai parlamenti választásoknak a Lehet Más a Politika (LMP) – értesült az FN.

Menedek - Engdahl

A két színész mellett más közéleti személyiségek is helyet kapnak az LMP listáján. A színészek csak nevüket és támogatásukat adják, ennek megfelelően nincsenek az első öt induló között.

Fullajtár Andrea az FN-nek megkeresésére megerősítette, hogy rajta lesz az LMP névsoron, ám hangsúlyozta, hogy tevőlegesen nem akar részt venni a politikában, csak támogatja az LMP törekvéseit.

"Azt gondolom, velem együtt nagyon sok ember csalódott a jelenlegi politikában, politikusokban. Régóta szükség volt egy ilyen kezdeményezésre, ahol feddhetetlen, a civil szférából érkező emberek képviselik a többiek érdekeit" - jegyezte meg a színésznő, aki rendszeres szereplője az állami ünnepségeknek. Így most március 15-én is látható lesz a Nemzeti Múzeumnál tartott megemlékezésen.

Cserhalmi György a Heti Válasz legfrissebb számában adott interjút, melyben arról beszél, hogy Gyurcsány Ferencnek már legalább egy éve mennie kellett volna. Arra a kérdésre, hogy nem tart-e a politikai besorolástól, azt válaszolta: „Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ha azt mondom, amit tavalyelőtt: a homoszexuálisokat ugyan ne tessék már kövekkel dobálni, akkor liberális szarjankó vagyok. Ha pedig azt, mint most, hogy Gyurcsánynak mennie kell, akkor én vagyok a rohadt orbánista, a szélsőjobbos csürhepecér. Megszoktam. Nem érdekel már, ki hová sorol be. Valójában ugyanis ezen nem múlik semmi”.

FN

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Egregorok - Mark StavishEgregorok
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 300 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat