HunHír.info

2019. Ígéret hava 24. nap, Vidorka napja.

Drámai holokauszt-hülyítés a hódmezővásárhelyi kisdiákoknak

2009. január 25. 19:50
HunHír.Hu

holo-karikatura.jpgA koncentrációs táborokat túlélt zsidók visszaemlékezéseiből olvasnak fel kisgyerekek január 27-én, kedden 17 órától a hódmezővásárhelyi Zsinagógában a Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ által szervezett holokauszt-megemlékezésen. Hogy hány embert vittek a ruszkik Szibériába, hány embert gyilkoltak meg, telepítettek ki, zártak magyarországi börtönökbe, koncentrációs táborokba a jobbára zsidó ávós vezérek parancsára, azt nem kell tudnia a magyar diáknak.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

"A szervezők szerint drámai hatású lesz, amint a visszaemlékezőkkel egykorú gyerekek olvassák majd fel a szörnyű sorokat; s a résztvevők szembesülhetnek azzal, hogy a vészkorszakban a kisiskoláskorú emberpalántáknak is micsoda borzasztó időket kellett átélniük. A megemlékezés végén gyertyát gyújtanak az elpusztított milliók emlékért"

múlt-kor

HunHír.Hu kommentár:

Ilyen dolgokat csak a zsidók tudnak kitalálni, a magyar gyerekeket állandóan fertőzni a holokauszttal. Hogy hány embert vittek a ruszkik Szibériába, hány embert telepítettek ki, zártak magyarországi börtönökbe, koncentrációs táborokba a jobbára zsidó ávós vezérek parancsára, azt nem kell tudnia a magyar diáknak. Nem kell ismernie a magyarok elleni vérengzéseket Erdélyben, Kárpátalján, Délvidéken, Felvidéken a sok millió ember halálát, kegyetlen pusztulását, szétroncsolt életetét. Csak a zsidó holokausztot kell nyomni ezerrel. Elérték: ma már az amúgy érző átlagember is besokallt, s az egykori részvét helyett azt mondja: "b...ák meg a holokausztjukat"
Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Az Apolló Holdcsalás - Arany LászlóAz Apolló Holdcsalás
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat