HunHír.info

2019. Áldás hava 18. nap, Lilla napja.

Csak öt évre akarják lecsukni ezt a mocskos erőszaktevő afgán emberszabásút

2019. július 11. 09:02
Hunhír.info

Váratlan történettel állt elő az az afgán férfi, aki a vád szerint megerőszakolt egy belvárosi gíroszosnál egy 21 éves magyar lányt tavaly ősszel.

Menedék - Bayer

A 18 éves S. Bilal Ahmad úgy tudni, hogy bekísérte egy belvárosi gíroszozó mosdójába a 21 éves légiutas-kísérőként tevékenykedő lányt, a hölgy ugyanis igénybe szerette volna venni a mosdót. Kamerafelvételek bizonyítják, hogy Ahmad ezután bement az egyébként személyzeti mellékhelységbe, ahol a vád szerint megerőszakolta a lányt. Az afgán illető 27 percet töltött a mosdóban a fiatal lánnyal, ez idő alatt az étterem egyik alkalmazottja többször is hallgatózott az ajtó előtt.

Kedden került sor S. Bilal Ahmad előkészítő ülésére a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol maga a vádlott is elmesélte saját verzióját a történtekről. Elmondása szerint beengedte a lányt, majd hátrakísérte az illemhelyre.

“Az ajtó előtt vártam, ami résnyire nyitva volt. Kijjebb nyitotta és intett, hogy menjek be. Egymásra néztünk, és elkezdett velem csókolózni. Rám szólt, hogy vetkőzzek, ő pedig magától kezdte levenni a ruháit. Mondta, hogy menjünk a zuhanyzó felé. Ő a falnak támaszkodott, azt mondta: gyere. Kérdeztem, van-e gumija, azt mondta: nincs. Elkezdődött az aktus, végig ebben a testhelyzetben voltunk, 2-3 perc volt és a végén elélveztem” – mondta a férfi, majd folytatta beszámolóját.

“„Miután mindketten felöltöztünk, a lány azt mondta, hogy segítsek rajta. Adjam oda a telefonomat vagy 150 ezer forintot, vagy hívja a rendőrséget. Ideges lettem, mondtam, hogy a telefonomat nem tudom odaadni, mert azon kommunikálok a családommal. Pénzem most nincs, de holnap kapok fizetést és adok neki szívesen. A lány erre ideges lett, kiment, majd én is utána mentem, és két férfitól kért telefont” – számolt be.

Ahmad azt mondta azért tartózkodtak a vécében 27 percig, mert a pénzen vitatkoztak 20 percen keresztül, állítása szerint angolul, amikor azonban a bíró megkérdezte a vádlottat, hogyan mondják angol nyelven, hogy 150 ezer forint, nem tudott válaszolni.

„Ha mondják nekem, megértem, hogy mennyi pénzről beszél… De euróban is elmondta a lány!” – magyarázkodott Bilal.

Az esetet követően Ahmad szerint a következők történtek: “Egy idő után megérkeztek a rendőrök, akiknek a lány derék alatti mozdulatot mutatott, ekkor döbbentem rá, hogy biztosan azt mondja, a beleegyezése nélkül történt az aktus. A rendőrök bementek az üzletbe, én messzebbről néztem, mi történik. Amikor láttam, és a hogy feljegyzik az adataimat, elöntött a félelem. Egy másik gíroszozóba mentem, és kértem egy afgántól 3 ezer forintot költőpénznek. Halálfélelmem támadt, mert nem tudtam volna elmondani a rendőröknek, hogy mi történt. Ekkor taxival mentem a Király utcába, elmeséltem egy ismerősömnek, mi történt. Mondták, hogy menjek vissza a boltba, mert ha a lány beleegyezésével történt az aktus, akkor nem lehet bajom. Visszamentem és elvettem a pénztárból 30 ezer forintot, hiszen másnap kaptam volna meg a fizetésemet. Mivel féltem, Nyugati pályaudvarra mentem, majd onnan haza, aztán utaztam külföldre. Ausztriába vettem vonatjegyet. Bécsből hívtam fel egy ismerősömet, aki ugyanott élt ahol én, azt mondta mindenki engem keres… Ezt követően nem sokkal elfogtak” – mesélte a vádlott.

Ha S. Bilal Ahmad elfogadja a vádat, 5 év börtönt kaphat.

riposzt

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Mit üzen a Pilis? - Szőnyi JózsefMit üzen a Pilis?
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 240 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat