Kiemelt hírek

 • Interpol: Terroristák is átkelhetnek a tengeren
  A nyáron és kora ősszel az Interpol koordinálásával több országban végrehajtott tengeri határvédelmi művelet során több mint egy tucat esetben került elő olyan nyom, amely arra […]
 • Bicikliútnak használta a migráns a kötöttpályát – Kiakadt, miért nem előzték ki + videó
  Kicsit felfújta magát a minap az az eddigiek szerint ismeretlen, külső jegyeiben afrikai népcsoportokhoz tartozó, ám életét jobbra fordítva Németországba boldogult fiatalember, aki néhány napja tekert egy németországi város sínpárja között.
 • 209 millió jár a patai purdéknak
  Az elszenvedett évekért 500, illetve 300 ezer forint jár a cigány tanulóknak gyöngyöspatai (viselkedésük miatti - a szerk.) iskolai elkülönítésért és a rosszabb minőségű oktatásért - mondta ki a Debreceni Ítélőtábla. A pénzt 15 napon belül ki kell fizetni.
 • Még több magyar rendőr védi majd az észak-macedón határt
  Újabb magyar rendőrök segítik Észak-Macedónia és Szerbia határőrizetét – közölte a rendőrség szerdán a honlapján. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata közleményében azt írta: az észak-macedón-görög, valamint […]
 • Tíz évet kaptak az embercsempészek
  A Tatabányai Járásbíróság tíz év fegyházbüntetésre és hárommillió forint vagyonelkobzásra ítélte a napokban első fokon egy bűnszervezet vezetőjét, akinek közreműködésével 99 migráns jutott illegálisan Németországba.
 • Mindenképpen kilépnek az EU-ból
  Brit álláspont szerint Nagy-Britannia mindenképpen, megállapodással vagy a nélkül, de ki fog lépni az Európai Unióból.