HunHír.info

2019. Ígéret hava 24. nap, Vidorka napja.

Újra vizsgálják a hatóságok a Pápay klán lemészárlását

2019. február 24. 12:03
Hunhír.info

Ismét vizsgálni kezdték a húsz évvel ezelőtt történt dunaszerdahelyi mészárlás körülményeit. A csallóközi Fontana bárban a Pápay klán tíz tagját végezte ki három kommandósnak öltözött bérgyilkos. Húsz éve, 1999. március 25-én kora este három, kommandósnak öltözött bérgyilkos símaszkban berontott a dunaszerdahelyi Fontana bár emeleti különtermébe.

Menedék - Baráthosi

„Rendőri akció!” felkiáltással a földre fektették a Pápay klán tíz vezetőjét, köztük magát Pápay Tibort is, majd Agram minigéppisztolyokból összesen 113 lövéssel kivégezték őket. Kilencen a helyszínen, egy ember a mentőautóban halt meg. Percekkel a vérengzés előtt K. Norbert, Pápay nagymegyeri barátja és Écsi Béla, az egyik alvezér távozott, ám utóbbit 2003-ban szintén megölték.

A Paraméter felvidéki oknyomozó portál szerint az 1997-től zajló dunaszerdahelyi maffiaháború után 1998-ban a Sátor Lajos nevével fémjelzett bűnszervezetet kiszorította a csallóközi városból a Pápay klán, és Sátorék magyarországi „száműzetésbe” kényszerültek. A mészárlás a Sátor klán visszatérése miatt történt.

A mentőautóban haldokló maffiózó azt mondta a vele utazó rendőrnek, nem Pápay szervezte a találkozót, hanem a szlovák titkosszolgálat (SIS) egyik tisztje hívta meg erre az estére Pápayt a legkedvesebb barátaival és megbízható embereivel együtt. Az mindenesetre beszédes, hogy a klán rendszerint szerdánként jött össze a Fontanában kártyázni.

A mészárlás szervezésével Raisz Szilárdot és Csabát gyanúsították meg, ám 2005-ben kiszabadultak a vizsgálati fogságból, majd 2008-ban eltűntek.

Magyar Nemzet

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat