HunHír.info

2019. Kikelet hava 23. nap, Lengo napja.

”Nemzetközi liberális hálózat állhat az akciók mögött...”

2019. január 12. 08:52
Hunhír.info

cionbolcsei250.jpg...a globális politikai elit elhatározta, hogy megtörik a nemzetállamok szuverenitását, és egy föderális Európát építenek a kontinens demográfiai összetételének megváltoztatásával. „Ebben bizonyos országok, mint például Magyarország, akadályt képeznek”, ezért az EP-kampányban a magyar kormány lejáratásán lesz a hangsúly...

Menedek - Engdahl

Az ellenzék azt hazudja, hogy mögötte áll a nép, pedig három választás is bizonyította, hogy az Orbán-kormány mögött van a társadalmi támogatottság – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Fricz Tamás. A politológus szerint bár a túlóra törvény elleni tüntetés összehozta az ellenzéket, egyértelműen látszik, hogy külső támogatás áll az összehangolt akciók mögött. Hozzátette: az elkövetkező hónapokban az Orbán-kormány lejáratásán lesz a hangsúly.

Bár a túlóra törvény elleni tüntetés összehozta a pártokat, azonban gyanús ez az összefogás – erről beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Fricz Tamás. A politológus szerint a nemrég még „ernyedésnek indult” ellenzék szokatlan összehangoltságról tesz tanúbizonyságot, ami mögött külföldi segítség állhat, „ehhez nem kell nagy logika”.

Fricz Tamás szerint a nemzetközi liberális hálózat állhat az akciók mögött. „Határozott forgatókönyv szerint működnek, látszik az összehangoltság” – mondta.

Szerinte az ellenzék hazudik, amikor azt mondja, hogy a nép mögöttük áll, mert három választás is bebizonyította, hogy a társadalmi támogatottság az Orbán-kormány mögött van.

A politológus szerint a globális politikai elit elhatározta, hogy megtörik a nemzetállamok szuverenitását, és egy föderális Európát építenek a kontinens demográfiai összetételének megváltoztatásával. „Ebben bizonyos országok, mint például Magyarország, akadályt képeznek”, ezért az EP-kampányban a magyar kormány lejáratásán lesz a hangsúly – mondta.

Fricz Tamás a Jobbik szerepére is kitért. Szerinte a pártot még mindig Vona Gábor irányítja, a vezetés pedig nagyot tévedett, mikor pragmatikus megfontolásból a radikális oldalról középre, sőt olykor balra húztak. „Tévedtek, amikor azt hitték, hogy a politika a piachoz hasonlítható, azonban a két terület logikája teljesen eltér egymástól” – fogalmazott.

hírtv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat