HunHír.info

2019. Ígéret hava 20. nap, Kadarta napja.

Szlovákia sem támogatja a Soros-féle migránspaktumot

2018. november 25. 15:36
Hunhír.info

menekultek-tamadnak-250.jpgKorábban már több ország is jelezte, hogy semmiképpen sem fogja támogatni a Soros-paktumot, azaz az ENSZ migrációs egyezményét. Ehhez a csoporthoz társult most Szlovákia is. Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök vasárnap Brüsszelben, a brit uniós tagság megszűnése dokumentumainak aláírására összehívott soron kívüli uniós csúcs után nyilatkozott elutasítóan a Soros-féle migrációs paktumról.

Menedék - Atilla

Amennyiben az egyezményről Marrákesben rendezett decemberi találkozón való részvétel egyet jelentene az egyezményhez való automatikus csatlakozással, akkor Szlovákia semmilyen szinten nem vesz részt azon
- idézte Pellegrinit a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

Pellegrini bejelentése először tette egyértelművé Pozsonynak az ENSZ-egyezménnyel szembeni álláspontját. Korábban Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter - aki szeptemberig az ENSZ-közgyűlés elnöki posztját is betöltötte - többször megvédte az egyezményt, és lemondását is kilátásba helyezte, ha a marrákesi találkozón Szlovákia nem vesz részt.

Szlovákia ezzel csatlakozott azokhoz az országokhoz, amelyek már korábban kiléptek a tárgyalási folyamatból vagy visszautasították a legális és illegális migrációt összemosó tervezetet.

A héten az ausztrál miniszterelnök jelezte, hogy mivel a dokumentum elfogadása veszélyezteti hazája biztonságát, ezért nem fogja aláírni azt, tegnap pedig Lengyelország és Izrael tett ugyanígy. A fenti országokon kívül eddig az Egyesült Államok, Magyarország, Ausztria, Bulgária, Csehország állt fel a tárgyalóasztaltól, nem lenne túl nagy meglepetés, ha a lista rohamosan bővülne.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat