HunHír.info

2018. Enyészet hava 16. nap, Tuga napja.

A kommunizmus a rendőrség megszüntetésével és a börtönök kinyitásával kezdődött

2018. október 27. 17:14
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Kommunizmus-Spanyolorszagban-1936-1.jpgÖnkéntelenül is adódik a párhuzam a kommunizmus és a liberalizmus között, ha abból a tényből indulunk ki, hogy mindkettő fittyet hányt a tényleges kriminológiára, lassan már a közbűntények elrettentő megbüntetésére is. Nincsen olyan, hogy „enyém, tied, övé”. Csak egy van: enyém!

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Ennek illusztrálására álljon itt ezúttal egy rendőrnyomozó valóságos kriminológiai példatárából való részlet. Íme:

„A szovjetparadicsom Magyarországon a rendőrség intézményének megszüntetésével és a börtönök ajtainak kinyitásával kezdődött.”

(Baksa János: A bűn álarc nélkül. Bp. 1944. Szerző kiadása-Korda Rt. 45.)

Súlyos konklúzió, de – igaz. Miért is?

„A proletárdiktatúra megtanított sok mindenre. Magyarországon legalább rendszere abban kulminált, hogy mindent fordítva cselekedett az addig érvényben volt törvények szellemével szemben. Miután a kormányzáshoz nem értettek, úgy gondolták, hogy akkor cselekszenek a diktatúra szellemében, ha a burzsoá kormányrendszer minden rendelkezését megfordítva hajtják végre.

A szovjetrendszer voltaképen a teljes anarchiát jelentette. A közönséges bűncselekmények tettesei salvus conductus-t élveztek, ha politikai nézeteik megegyeztek a bolsevisták tanításaival.

A diktatúrát irányító népbiztosok Nietzsche óriásainak szerepében tetszelegtek, „akik mintegy hidak magaslanak ki a lét zagyva folyama felett”. Akiknek minden szabad, akik magukénak tekinthetik az egész világot kitűzött céljaik elérése érdekében.

A véres hekatombák, az ország feldarabolása, a tömegek éheztetése, nyomorgatása, a pénz elértéktelenítése, a valláserkölcs, a közegészség, közbiztonság aláásása, a magántulajdon megszüntetése, mind-mind apró epizód volt a diktátorok szemében. Napóleont játszott mindegyikük a nélkül, hogy együttesen méltók lettek volna Napóleonra szemeiket felemelni.”

(U. ott, 46. old.)

A fentebbi szöveg kulcsmondata ez: „[...] akkor cselekszenek a diktatúra szellemében, ha a burzsoá kormányrendszer minden rendelkezését megfordítva hajtják végre.”

Igen, mindent – megfordítva. Vagyis ami eddig a tied volt, az most már az enyém. Egy francia kiadvány (Lebrun Armand: La dictature du Proletariat. Les ravages du bolchévisme en Hongrie. 64 gravues et 20 illustrations colorées. Paris, 1920. Felix Alcan) egyik grafikája hajszálpontosan illusztrálja ezt. Egy fiatal proletár pár 1919-ben betör egy agg arisztokrata magyar pár kastélyába, s amíg az agg tulajdonosok felé pisztolyt szegeznek, két proletár porontyuk nekiáll bezsebelni mindent, amit látnak. Őket már „öntudatos proletárok”-ká „nevelték”: mindent elemelni, amit a „gazdagok” mindeddig „elloptak” tőlünk, hiszen ez nekünk jár. Ez nem is lopás, csak „visszavétele” mindannak, ami a dolgozó népé volt!

Hiába, a kommunizmus a rendőrség megszüntetésével és a börtönök kinyitásával kezdődött. Ráadásul roppant időszerű a fentebbi rendőrnyomozói memoár. Ott tartunk, hogy Brüsszel helytartói ugyanúgy járnának el nálunk is, ha tudnának, ahogyan a Kun Bélák egykor. Jöjjenek csak a kontinensfoglalók, csatlósaikkal egyetemben őket nem börtön, hanem politikai stallum várná! Rendőrkézre legszívesebben csupán az általuk politikailag inkorrekteknek tartottakat juttatnák és őket zárnák börtönökbe.

Még ezek után mondja valaki azt, hogy ez merő konteózás! Nem, ez nem összeesküvés-elmélet gyártás, ez maga egy összeesküvés, és nemcsak Magyarország, hanem egész Európa ellen. Összenő, ami összetartozik, Kun Bélától Jean-Claude Junckerig.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat