HunHír.info

2018. Enyészet hava 16. nap, Tuga napja.

Putyin: 15 terrorcselekményt akadályoztak meg idén Oroszországban

2018. október 25. 17:42
Hunhír.info

Oroszországban az év első kilenc hónapja során 26 terrorista indíttatású bűncselekményt, köztük 15 terrorcselekményt akadályozott meg a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) - közölte Vlagyimir Putyin elnök egy csütörtöki moszkvai rendezvényen, amelyet katonai és rendvédelmi parancsnokok előléptetése alkalmából tartottak.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Putyin a 20 ártatlan ember életét követelő, október 17-i kercsi középiskolai vérengzéssel kapcsolatban sürgette, hogy az orosz nemzeti gárda dolgozzon ki konkrét javaslatokat a fegyvertartás törvényi szigorítására. Az ámokfutó ugyanis legálisan jutott a gyilkossághoz használt vadászpuskájához. Az incidensnek, amely során a támadó egy házi készítésű pokolgépet is felrobbantott, mintegy félszáz sebesültje is volt.

Egy nappal korábban Nyikolaj Patrusev, az orosz biztonsági tanács titkára közölte, hogy a kercsi tömeggyilkosság az ifjúság körében végzett megelőző munka hiányosságaira világított rá.

A csütörtöki ünnepségen Putyin azt is kijelentette, hogy "Oroszország senkit sem fenyeget, és szigorúan tartja magát a nemzetközi biztonság és a fegyverzetellenőrzés terén vállalt kötelezettségeihez". Hozzátette ugyanakkor: Oroszország korszerűsíteni fogja arzenálját, hogy megvédje magát minden potenciális fenyegetéssel szemben. Mint mondta, Moszkva olyan fegyverekkel rendelkezik, amelyeknek nincs megfelelőjük a világon.

Az orosz elnök múlt csütörtökön, a Valdaj nemzetközi vitaklub Szocsiban tartott tanácskozásán azt mondta, hogy Oroszország a hiperszonikus rakétafegyvereknek a következő hónapokban esedékes rendszerbe állításával katonai versenyelőnybe kerül az Egyesült Államokkal szemben.

mti

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat