HunHír.info

2018. Álom hava 14. nap, Szilárdka napja.

43 évet kaptak a magyarországi cigány rabszolgatartók Angliában

2018. október 25. 13:05
Hunhír.info

Összesen 43 év börtönbüntetésre ítéltek hétfőn három-három magyarországi CIGÁNY férfit és nőt Angliában emberkereskedelem, prostitúcióra kényszerítés és modern rabszolgatartás miatt. A vád szerint az egy csáládba tartozó gyanúsítottak 2012 decembere és 2017 decembere között Magyarországról az Egyesült Királyságba csempésztek nőket, akiknek azt ígérték, hogy takarítómunkát szereznek nekik.

Menedék - Bayer

Ehelyett prostitúcióra kényszerítették őket, szolgáltatásaikat pedig felnőttoldalakon hirdették.

Az elkövetők Derbyshire és Nottinghamshire megyékben több mint húsz bordélyházat alakítottak ki üzletsorok felett, de a Britannia Hotel szobáiban is dolgoztatták a lányokat.

Az ügyre úgy derült fény, hogy egy nő üzenetet küldött Magyarországon élő édesanyjának, hogy rabszolgaként tartják, bántalmazzák és halálosan fenyegetik őt. A magyar rendőrök a bejelentést követően értesítették ottani kollégáikat.

A brit hatóságok szerint a bűnszervezetet vezető 31 éves Cs. Csaba azzal viccelődött, annyi pénze van, hogy a bársonyt is használhatná WC-papírnak, a nőkről pedig lovakként beszélt.

Amikor az első fogvatartottakat kiszabadították, Cs. Csaba telefonokat és számítógépeket tört össze, hogy megpróbálja eltüntetni a bizonyítékokat. Néhány nő idő közben már hazatérhetett Magyarországra, de a gyanú szerint további áldozatok tartózkodhatnak Angliában.

Harry Dick, a kelet-közép-angliai különleges műveleti egység nyomozója arról beszélt, láttuk, hogy az embereket fenyegették és kényszerítették rá, hogy nap mint nap férfiakkal szexeljenek. Ez hosszú ideig zajlott szünet nélkül, a nők nem élhettek közösség életet, a keresetüket pedig nem ők tették zsebre, hanem valaki más.

Könyörtelen bánásmód

Az ügyben a nottinghami koronabíróság hétfőn hozott ítéletet.

Stuart Raffery bíró elmondta, a prostitúcióra kényszerített nők élete nyomorrá lett, a gyanúsítottak pedig semmit nem tettek ennek megakadályozásáért.

A szó modern értelmében rabszolgaként tartották és lelkiismeret nélkül kihasználták őket. Mindegyik áldozat magyar állampolgár volt, ami nem véletlen. Akár önszántukból jöttek, akár nem, a tény, hogy nyelvtudás nélkül érkeztek egy idegen országba, lehetővé tette önöknek, hogy elszigeteljék és maguktól tegyék függővé őket.

Hozzátette, néhány lány nagyon, nagyon fiatal volt, mindnyájukat könyörtelenül kihasználták. Akkor is dolgoztatták őket, ha megsérültek, betegek voltak, vagy bármilyen problémájuk volt.

A család hat tagja összesen 43 év börtönbüntetést kapott:

A 31 éves Cs. Csaba négy rendbeli emberrablás, prostitúcióra kényszerítés és rabszolgatartás miatt 13 év börtönbüntetést kapott.

A 29 éves Cs. Róbertet négy rendbeli emberrablás és prostitúcióra kényszerítés miatt 8 év börtönbüntetésre ítélték.

Az 52 éves id. Cs. Csaba, a 42 éves R. Edit és a 33 éves R. Gabriella két rendbeli emberrablás, prostitúcióra kényszerítés miatt 8, illetve 6-6 év börtönt kaptak.

A 49 éves V. Juliannának egy rendbeli emberrablás miatt 2 évre kell börtönbe mennie.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat