HunHír.info

2018. Enyészet hava 21. nap, Szűz Mária bemutatása, Úz, Uzor napja.

Szenegáli niggerek, amúgy illegális behatolók erőszakoltak és öltek meg egy drogfüggő olasz lányt Rómában

2018. október 25. 12:53
Hunhír.info

Két szenegáli niggert őrizetbe vettek, egy harmadik kihallgatás alatt van, egy negyedik személyt még köröznek egy 16 éves olasz lány megerőszakolása és megölése miatt Rómában – közölték az olasz hatóságok csütörtökön. A lány apja a helyi drogpiac egyik vezetőjeként ismert, aki megtiltotta az ottani drogkereskedőknek, hogy a lányának kábítószert adjanak el.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Desiree Mariottini holttestére október 19-én találtak rá a római San Lorenzo bulinegyed egyik üresen álló, elhagyott épületében, amely kábítószeresek, hajléktalanok és bevándorlók menedékhelyeként ismert. A 16 éves lányt droggal elkábították, csoportosan megerőszakolták, majd megölték. Szerda este egy 26 éves és egy 43 éves szenegáli férfit vettek őrizetbe. Hatósági információk szerint mindketten dokumentumok nélküli illegális bevándorlók. Egy harmadik személyt csütörtökön vettek őrizetbe, kihallgatása folyamatban van. Egy negyedik személyt még köröznek.

Matteo Salvini olasz belügyminiszter, a Liga jobboldali kormánypárt vezetője közösségi oldalán jelentette be a feltételezett tettesek elfogását. Azt írta, a borzalmas bűncselekményt elkövetők férgek, és semmilyen engedményt nem kapnak majd.

Salvini szerdán felkereste a gyilkosság helyszínét, ahol egy szál fehér rózsát helyezett el. Helyi lakosok egy része tiltakozással fogadta a belügyminisztert. Vittoria Raggi római főpolgármester a San Lorenzo negyedben azonnali alkoholtilalmat rendelt el este kilenc órától.

Desiree Mariottini a Rómához közeli Cisterna di Latinában élt, és elszökött otthonról. Drogfüggő volt, apja a helyi drogpiac egyik vezetőjeként ismert, aki megtiltotta az ottani drogkereskedőknek, hogy a lányának kábítószert adjanak el.

Halála Pamela Mastropietro tragikus sorsát idézi, akit idén januárban az olaszországi Macerátában drog hatása alatt meggyilkoltak, feldaraboltak, majd testének darabjait két bőröndben rejtették el. Három nigériai illegális bevándorlót tartóztattak le a gyilkosság miatt. A római San Lorenzo negyed az olasz főváros két nagy vasúti csomópontja, a Termini és a Tiburtina pályaudvar között található. A kerület több üresen álló épületében illegális lakásfoglalók élnek.

A helyiek évek óta követelik a drogkereskedelem felszámolását és az illegális bevándorlók eltávolítását.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Álom hava - Nemzeti sorsballada DVD - Bicskei ZoltánÁlom hava - Nemzeti sorsballada DVD
DVD - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat