HunHír.info

2018. Enyészet hava 16. nap, Tuga napja.

"Nagyon megalázó helyzetbe hozott Hadházy Ákos” - mondja Vágó Gábor, avagy LMP....

2018. október 22. 16:58
Hunhír.info

Hadházy Ákos nagy ellenzéki tüntetést hirdetett október 23-ra. A rendezvény Budapesten, a Bem téren lesz, 15 órától, ugyanakkor, amikor Orbán Viktor miniszterelnök mond beszédet a Terror Háza Múzeumnál. Úgy néz ki, hogy ezen a tűntetésen nem mindenkit látnak szívesen, legalább is Vágó Gábor elég sértett hangvételű Facebook posztjából ez derül ki:

"Nagyon méltatlan és megalázó helyzetbe hozott Hadházy Ákos a holnapi tüntetés kapcsán. A korrupcióellenes szövetség, aminek én vagyok a titkára, szervezi a holnapi tüntetést, ahova minden pártból egy olyan embert hívtak, aki sokat tett a korrupció felszámolásáért. Tőlünk engem, és erre az LMP elnökség rábólintott, hogy menjek.

Azóta az történt, hogy Horváth András jelezte, hogy Hadhazy nem akarja, hogy felszólaljak, mert szerinte megosztó vagyok. Ezt arra alapozza Ákos, hogy Hommonay Gergely DKsokat szervez, hogy belém fojtsák a szót. Az esemény FB meghirdetésére letrehoztak egy új FB oldalt az egyesületünknek, úgy hogy meg sem kérdezett senki, hogy oda adjam e a régi FB oldalt. A tüntetés szervezői emailezesébe kérésem ellenére nem vettek fel, az esemény szervezői találkozójára nem hívtak el, de Lukácsi Kati szólt, hogy lesz ilyen, így elmentem. Ott jelezte egyedül Hadházy , hogy nem látna szívesen.

Azóta többször kerestem Hadházyt, írtam több smst, azt írta vissza, hogy hívni fog. Azóta hív... Az egyik szervezője az eseménynek azt mondta, hogy azért nem írják ki a nevem, mert Ákos azt, mondta, hogy "LMPt nem reklámozzák". Arra számítottak, hogy a közös ellenzéki tüntetésre az LMP majd nem megy el, így azt tudják mondani, hogy az LMP nem ellenzéki párt. Abból is hosszas vita volt, hogy bejelentik e a mozgalmukat, végül legjobb tudomásom szerint csak annyit fognak bejelenteni, hogy majd bejelentik.


Mindenesetre azért kár új politikai szervezetet alapítani, hogy kicsinyes sunnyogó kiszorítósdit játszanak ugyanazon az ellenzéki bázison. Tudom, hogy az állandó ellenzéki messiásvárás rulett kereke most éppen Hadhazyt és Márki Zayt dobta ki, de ez ugyanaz a politikai kultúra, ami miatt az ellenzék vergődik a NERben.
Miközben továbbra is támogatom az Európai Ügyészséghez csatlakozás ügyét, kint leszek az utcán gyűjteni, de mivel megalázó módon bántak velem, a demonstráción nem fogok felszólalni."

FACEBOOK

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat