HunHír.info

2018. Enyészet hava 12. nap, Csát napja.

Félnek a szutykos idegen kontinensfoglalóktól a franciák, ezért költöznek Magyarországra

2018. október 20. 17:50
Hunhír.info

A harmadik világbeli migráció negatív hatásai miatt egyre több francia és német dönt úgy, hogy Magyarországon, ezen belül is Budapesten kezd új életet - erről már a francia közszolgálati tévé is beszámolt.A France 2 nevű csatorna 20 perces dokumentumfilmet készített a Magyarországra áttelepülő francia állampolgárokról – írja a Breitbart.

A főszereplő, egy Elsa nevű fiatal nő, aki hazánkat az „ígéret földjének” nevezi, kiemelve, hogy Budapest nagyon biztonságos. Elsa két éve él Budapesten, előtte Párizs egyik jelentős részben migránsok lakta elővárosában lakott, ahol nem érezte magát biztonságban.

Párizsi lakóhelyén a migráns szomszédai ugyanis három alkalommal megtámadták és ki is rabolták. Szerinte egyre több francia választja új hazájának Magyarországot, mivel Franciaországban már nem lehet elviselni a migráció okozta nyomást. Ráadásul nem csak Budapestre, hanem más magyar városokba is jönnek a nyugati, igazi menekültek.

Nemrég különböző német médiumoknak magyar ingatlanügynökök beszéltek arról, hogy nyugat-európaiak, főleg németországiak tömegesen vesznek lakásokat Magyarországon a 2015-ben kezdődő migrációs válság óta.
Később a ZDF közszolgálati csatornának egy fiatal német házaspár, Valentin és Jennifer Duräder elmondták, hogy a még meg nem született, de tervezett gyerekeik biztonsága érdekében költöztek Magyarországra, mert otthon féltek a migránsoktól.

2017 elején Orbán Viktor miniszterelnök közölte is, hogy hazánk befogadja a migráció negatív hatásai elől menekülő nyugat-európai embereket, hiszen a németek, franciák, hollandok és olaszok itt megtalálják azt az Európát, ami számukra otthon már elveszett.

origo

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket? - Melanie Joy Ph. D.Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 500 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Újabb magyar ősmesék - Bíró LajosÚjabb magyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat