HunHír.info

2018. Magvető hava 16. nap, Kedves napja.

Újabb Soros-koalíció a jobboldal ellen

2018. október 12. 06:17
Hunhír.info

antifa250.jpgNagy erőkkel dolgoznak a George Soros által támogatott civil szervezetek és a közösségi oldalak vezetői, hogy a demokraták újra felülkerekedjenek az amerikai novemberi időközi választásokon. Donald Trump amerikai elnök meggyengítésén, valamint a jobboldali, konzervatív közszereplők elhallgattatásán dolgozik a George Soroshoz kötődő Media Matters nevű amerikai szervezet.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A The Duran és más portálok augusztusban írtak először arról, hogy egy 2017 elején keltezett s kiszivárgott, 49 oldalas dokumentum részletesen taglalja, a szervezet hogyan fog együttműködni a nagy közösségi médiacégekkel, mint a Facebook, a YouTube vagy a Twitter.

A cél Trump legyőzése, ehhez pedig ki akarják irtani „a jobboldali propagandát és álhíreket” a közösségi oldalakról. A The Gateway Pundit szerint több befolyásos demokrata támogató ült össze még tavaly januárban, hogy kétéves tervet készítsen a hatalom visszaszerzésére, miután 2016 novemberében a demokrata Hillary Clintont legyőzte a republikánus Trump.

Az említett dokumentum szerzője David Brock, a Media Matters egyik vezetője, aki befolyásos, demokrata párti milliárdosokat akart meggyőzni terve támogatásáról. „Az adománygyűjtéshez összeállított feljegyzés 40 millió dollárt kért az adományozóktól ahhoz, hogy kellő hatékonysággal a háttérbe tudják szorítani az online közösségi médiumokban a jobboldali véleményeket ahhoz, hogy a balliberális erők nyerhessék meg a novemberi időközi választásokat az USA-ban” – mutatott rá a 888.hu.

Az augusztusban kiszivárgott dokumentum szerint a Media Matters és más csoportok hozzáférhetnek a közösségi oldalak nyers adataihoz, „szisztematikusan megfigyelhetik és elemezhetik” az információkat.

A The Duran cikke szerint radikális baloldali csoportok működnek együtt a Facebookkal és a Twitterrel a konzervatív tartalmak eltávolításában. A portál rámutatott, ezzel párhuzamosan a Facebook az álhírek elleni harc címén változtatott algoritmusán, ami jelentősen csökkentette a konzervatív oldalak elérését, például Donald Trump oldaláét 45 százalékkal.

mho

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Szerencsénk volt, túléltük... - Nógrádi GyörgySzerencsénk volt, túléltük...
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A tizenharmadik törzs - Arthur KoestlerA tizenharmadik törzs
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat