HunHír.info

2019. Napisten hava 19. nap, Gerle napja.

Bolsevik liberálisok

2018. szeptember 28. 07:38
Hunhír.info

tanacskoztarsasag_plakat-250.jpg...Úgy tűnik, a bevándorlást, a multikultit és a genderideológiát az alapvető emberi jogok kategóriájába soroló „Szép Új Világ” szinte megbabonázta a hazai „haladókat”, különösen egykori bezzegpolitikusukat, a minap már a visszatérését meglebegtető Demszky Gábort. A valóság érzékelésével láthatóan hadilábon – és vesztésre – álló egykori SZDSZ-es főpolgármester kimondta: választáson nem tudnak győzni, marad a forradalom..,

Magyar Menedék - Raffay

Álláspont. Magányos férfi áll zsebre tett kézzel a Széll Kálmán téren, egy kis aláírásgyűjtő pultnál, aggódva vizslatja a közlekedési csomóponton áramló tömeget a kora őszi cidriben

Szomorúan kénytelen konstatálni: nem kíváncsiak rá az emberek, elhaladnak mellette, hiába szólítja meg őket, nem áll meg senki. Pedig „profiról” van szó. Nagy-Navarro Balázs tüntetett már hónapokig egy sátorban a közmédia óbudai székháza előtt, vetődött földre focistákat megszégyenítő módon üvöltözve, mintha a demonstráción rendőr ütötte volna meg, pedig nem, és rendszeresen járt tévéstúdiókba is, az Orbán-kormány állítólagos diktatúrává válásán szörnyülködve. Amolyan aktivista volt, mint később Pukli István vagy Gulyás Márton.

A mára elfeledett figura ezúttal Hadházy Ákos akciójához csatlakozott, miután a korábban a Fideszt és az LMP-t is eláruló politikus azt találta ki, hogy összeszed egymillió szignót az Európai Ügyészségért. Pontosabban azért, hogy Magyarország is csatlakozzon ehhez a szervezethez, és akkor majd Brüsszel újabb eszközhöz juthat hazánk megregulázásához. Ami ugyebár az ellenzékiség csimborasszója. Körükben ugyanis kifejezetten felemelő érzés, sőt, maga a gyönyör, amikor a magyar emberek akaratát, vagyis a választási eredményt felülírva valamely külföldi erőközpont megpróbálkozik a kormány fenyítésével. Igaz, leginkább sikertelenül.

Ezen dolgozik ismét Hadházy, meg az „Európai Egyesült Államokról” ábrándozó, ellenállást hirdető Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök, aztán a feljelentőbajnok Jávor Benedek EP-képviselő, aki nem mellesleg egy nullaszázalékos párt, a Párbeszéd politikusa, továbbá a hatvanezer hazai civil szervezetnél magát különbnek tartó tucatnyi sorosista NGO.

Ennek a munkának a lényege, hogy ha a választópolgárokat továbbra sem sikerül meggyőzni a kormány leváltásának szükségességéről, akkor egyéb módszerek bevetésével próbáljanak célt érni. Ebben partner lehet a Sargenti-fércművel „bizonyító” Európai Parlament, az isiászos európai bizottsági elnök Juncker vagy akár a jog helyett inkább a vadliberális ideológiáknak megfelelő nemzetközi bíróságok. Ebben a sorban lehetne a következő játékos a több más országban is aggályokat kiváltó összeurópai vádhatóság a maga tisztázatlan hatásköreivel. Csakhogy láthatjuk, mi folyik a Frontex megerősítése, illetve a betelepítési kvóták felélesztése körül! Hogy óvatosan érdemes közelíteni az efféle törekvésekhez –már ha meg akarjuk őrizni a szuverenitásunkat –, az enyhe kifejezés. Ugyanez érvényes az ENSZ-re is, ahol az elmúlt napok nyilatkozatai alapján még a határvédelem gondolatától is kiborulnak, azt pedig már jól tudjuk: az önkéntesnek induló egyezményekből hamar kötelező regula lesz.

Úgy tűnik, a bevándorlást, a multikultit és a genderideológiát az alapvető emberi jogok kategóriájába soroló „Szép Új Világ” szinte megbabonázta a hazai „haladókat”, különösen egykori bezzegpolitikusukat, a minap már a visszatérését meglebegtető Demszky Gábort. A valóság érzékelésével láthatóan hadilábon – és vesztésre – álló egykori SZDSZ-es főpolgármester kimondta: választáson nem tudnak győzni, marad a forradalom. Vagy valami más. Le kell váltani a népet, el kell venni a jövőről való döntés jogát az emberektől, mert rosszul voksolnak, és oda kell adni azt Brüsszelnek. Ez a szándék mozgatja jelen állás szerint szinte a teljes ellenzéket, mondjanak bármit.

Ráadásul ezt az egész antidemokratikus katyvalékot Demszky és eszmetársai Európa-pártiságnak hívják. Mi hazaárulásnak. Szerintük ez maga a liberalizmus – pedig sokkal inkább bolsevik tempó.

Kacsoh Dániel - mho

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 699 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat