HunHír.info

2018. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Bölcsődében gyilkolna fehér gyerekeket a franciaországi nigger rapper

2018. szeptember 27. 14:46
Hunhír.info

neger-rabszolgak-250.jpgEzt a letisztult üzenetet küldi egy kedves néger rapper, bizonyos Nick Conrad Franciaországból. Az üzenetet videóklip formájában küldte a nagyérdeműnek, de nyugodjon meg mindenki, meg lehet nézni, mert a Youtube még nem törölte. Hiszen a művészi szabadságot támogatni kell, még ha a szövegben arról is van szó, hogy az embernek nem igazán nevezhető fekete gyűlöletlény arról hadovál, hogy bemegy a bölcsődékbe és a fehér gyerekeket megöli, majd minden fehér embert megkínoz és felakaszt.

Menedék - Baráthosi

A klip egy fehér ember kínzásáról szól, akit végül a rapper gyilkol meg úgy, ahogyan az Amerikai história X című filmben teszi Edward Norton. A különbség az, hogy az a film pont a rasszizmus ellen szól, míg itt ez a degenerált hulladék azon szórakozik, hogy miként öl és kínoz fehér embereket:

Bemegyek a bölcsődébe, és megölöm a fehér babákat, szüleiket felakasztom, hogy a fekete gyerekek jól szórakozzanak. Jól megkorbácsolom őket, amíg az ömlő vér halálszagú nem lesz.

Ez természetesen belefér a művészi szabadságba, hiszen ő is így hirdeti a klipet és a franciák talán vannak olyan eszementek, hogy még tapsolnak is hozzá. A klip története a fehér fiatalember kínzásáról, megöléséről, majd felakasztásáról szól, közben pedig Nick Conrad minden fehérnek ugyanezt kívánja és ezt ecseteli percekig. Az eset annyira felháborító, hogy még az Index is írt róla, erre tényleg csak az legyint, aki gyűlöli a fehéreket, vagy aki annyira önfeladó, hogy ezt is meg tudja magyarázni magának. Ahol ilyen gondolatok jöhetnek elő és ilyen klipeket forgathatnak, ott borzasztóan nagy a baj. Nick Conrad jegyzi a munkát, és azzal, hogy ez a förmedvény megjelenhet, olyan üzenetet közvetít, mely tragédiát okozhat. Sokaknak ez szikra és támpont lehet, egy megerősítés: vicces dolog fehéreket verni, kínozni, sőt ölni is.

szabó gergő - p.s. hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat