HunHír.info

2018. Földanya hava 24. nap, Zobor napja.

Kőbányai drogválság: volt olyan villamosvezető, akire rátörték menet közben az ajtót

2018. szeptember 13. 20:34
Hunhír.info

Használt fecskendővel szúrhatott meg egy négy gyerekes anyukát hétfőn, fényes nappal egy fiatal az 1-es villamoson. A rendőrség két hét alatt 84 embert fogott el Kőbányán és Zuglóban, kábítószerrel kapcsolatos ügyek miatt. Ma, a Híradónk stábja 20 percen belül két drogfogyasztót is talált a Stadionok megállónál.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Rosta Anita a Kacsóh Pongrác úti megállóban szállt fel az 1-es villamosra hétfőn, dél körül. Azt meséli: váratlanul egy fiatal fiú lépett oda mellé, majd egy ütést érzett. „Utána nézem, és akkor láttam, hogy marokba szorítottan van a keze. Hátulról látszott, hogy még ki is lóg a markából egy fémtárgy… most már mondhatom, hogy tűszerű, de nyilván akkor még nem erre gondoltam”- mesélte Híradónknak a négy gyermekes anya.

Rosta Anita most orvostól orvosig jár, és retteg - nem csak a villamosra szállástól, hanem attól is, hogy drogot, vagy valamilyen vírust juttattak a szervezetébe. Biztosat azonban csak három hét múlva fog tudni.

Drogos tűvel szúrhatták meg a villamoson

A BKK Híradónknak azt írta: az utasok dolga, hogy probléma esetén szóljanak a járművezetőknek, akik megpróbálják orvosolni a problémát, vagy rendőrt hívnak – ez utóbbi esetben a jármű nem is mehet tovább.

Rendőrt azonban néhány napja még könnyen lehetett hívni, hiszen a fokozott ellenőrzés miatt ott álltak minden megállóban. A razzia azonban múlt pénteken véget ért, rendőrök pedig már nincsenek a villamosmegállókban. Pedig stábunk ma is felfigyelt a Stadionoknál egy kábult fiatalemberre, aki egy újságpapírba tekert cigarettát szívott.

Az 1-es villamoson utazók azt mondták: nap mint nap találkoznak a drogproblémával. Az utasokon kívül természetesen megpróbáltunk villamosvezetőkkel is beszélgetni, akik kamerába nem nyilatkozhattak. Egyikük viszont elmesélte, hogy volt olyan kollégája, akire menet közben törték rá a vezetői fülke ajtaját.

atv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat