HunHír.info

2019. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

”A Kun Béláékat éltető Moldova Gyuri bácsit beszéde után nem vitte el a nagy fekete autó...”

2018. augusztus 27. 08:15
Hunhír.info

lenin-fiuk-aldozatukkal-pozolva250.jpg...A magyar történelem egyik legszebb időszakának nevezte a vérgőzös, Lenin-fiús Tanácsköztársaságot a Baloldali Sziget Fesztiválon minap felszólaló Moldova György író. Meg azt is mondta, hogy ő személy szerint borzalmasan szerette a kommunista rendszert...

Menedék - Atilla

Elüthetnénk az egészet azzal, hogy a 85 éves Gyuri bácsi valószínűleg időskori demenciában szenved. Esetleg csak szimplán meghülyült. Igen ám, csakhogy a Kossuth-díjas ember egész életében ilyeneket mondott (a Kossuth-díját is ezért kapta), vagyis demenciáról szó sem lehet.

Marad hát az elhülyülés, ami ugye kortól független… Moldova György esetében ráadásul a sajnálatos elváltozásnak rengeteg „írásos” nyoma is van. Mind-mind megannyi bizonyíték, kórisme. Ahogyan szóbeli megnyilvánulásai is.

Betegünk néhány éve egyik közszereplésekor Kádár Jánost nemes egyszerűséggel proletárszentnek nevezte, sőt mindjárt ki is jelölte a pártvezér helyét a magyar történelemben, közvetlenül Szent István, Mátyás király és Kossuth Lajos kormányzó mellett. Pár esztendeje pedig egy temetői megemlékezésen ezt találta mondani a néhai MSZMP-vezetőről: „Az ország nem méltó a pártfőtitkár emlékéhez (…)

És mert az ország megtagadta a pártfőtitkár emlékét, rászolgál minden jelenlegi és eljövendő nyomorra és megaláztatásra!” (Moldova szerint egyébként Kádárnak a mai világban poharanként változik a megítélése.

Az elsőnél még mindenki gyűlöli, záróra előtt viszont már valóságos Kádár-kultusz tapasztalható a kocsmákban. Vagyis – ezt már én teszem hozzá – egy MSZP–DK választási győzelemhez az kellene, hogy előtte hullarészegre igya magát az ország. Később aztán ezt neveznék a „józan többség” akaratának…)

Nem mondtam még, hogy a Kun Béláékat éltető Moldova Gyuri bácsit beszéde után nem vitte el a nagy fekete autó.

Pilhál György - magyar idők

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat