HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

„Az a betegség, ami pedig a parlagfűtől, gombától, kézrátételtől meggyógyul, az bizony magától is meggyógyulna!

2018. augusztus 26. 12:47
Hunhír.info

fagy.jpgLassacskán odáig ér a tudósember, hogy szégyelli, hogy amit tanult, ami tudást felhalmozott élete során, azt meg meri osztani másokkal abban a kemény meggyőződésében, hogy jót tesz, mert felvilágosít, mert fellebbenti a fényt esetleg a mások számára még nem ismert, egészséget-betegséget érintő titkokról.

Magyar Menedék - Raffay

Közzé teszi azt amit élete során emberségben és tudásban gyarapított, amilyen tapasztalatokat szerzett, amely kutatásokat végzett, és azokat az eredményeket amiket abban a témában elért eleddig, amihez hozzá tud érdemben és jó szívvel szólni.

Bizony, szégyelli magát, mert már az utóbbi időben neki kell védekeznie, sőt bocsánatot kell kérnie, hiszen jönnek a nagyobb tudósok, a lehurrogók, akik kioktatják, hogy az a hülyeség, az nagyképű, az kioktató amit ő mond és AZ a tudományos és elfogadott jó dolog, ami az Interneten is megjelent-amit az ún. "szakemberek" (lett légyen a sarki fűszeres) állítanak.

Elözönli a Facebookot a sok "tudományos" tanács, a legkisebb alapismeretet és szakértelmet is nélkülöző tudománytalan -kimondom-katyvasz. Igaz, hogy végül valahol a kórházban mégis csak találkozunk a vitázóval, de mikor? Sajnos,amikor már az Internet jó tanácsaiból kifogytak és TÉNYLEG betegként, sokszor gyógyíthatatlan, vagy igen hosszan gyógyuló betegként jelennek meg.

Oh, Istenem! Miért fejlődik visszafelé az értelmes emberek elméje? Csak egyet kívánok! Győzzön a józan pillanat és térjen vissza a meggyőződés: valamiért csak fejlődik, nem pedig visszafejlődik a tudomány.

Az orvostudomány egy építkező, sok-sok tudományágat ötvöző tudomány, felfelé ívelő egyenes, de nem görbevonalú. Nem is platózik! Alulról építkezik és nem visszafelé mutat. Sokat, nagyon sokat kell mellőle kitekinteni, hogy egy piciny részét is megértsük. Alázattal. Mert minél bonyolultabb, minél sokrétűbb, annál nagyobb alázatot kíván még a piciny rész megismerése is. Hát, mit is lehet ilyenkor mondani?!
Jó egészséget kedves Barátaim, Ismerőseim! Az a betegség, ami pedig a parlagfűtől, gombától, kézrátételtől meggyógyul, az bizony magától is meggyógyulna!

Gundy Sarolta

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 375 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat