HunHír.info

2018. Enyészet hava 19. nap, Timur napja.

Ez a valódi New World Order kezdete …

2018. augusztus 10. 08:41
Hunhír.info

cion-bolcsei-500.jpgElkezdődött a valódi Információs Háború. A gigakorporációk összehangoltan és egyszerre törölték az évek óta működő Alternatív Hírportált, az Infowars-t és Alex Jones platformjait! Az Apple, a Facebook, a YouTube és a Spotify és a Pinterest is akcióba lépett a jobboldali konzervatív Alex Jones és csatornái ellen. Mind törölték 12 órán belül. A vád természetesen a gyűlöletbeszéd jolly jokere, amit ma már bárkire rá lehet húzni, aki kimond dolgokat. De, ez nem más, mint politikai háború és cenzúra az igazság ellen!

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

A döntés azért meglepő és durva – a globalista véleménydiktatúra mellett, de ezen már meg sem lepődünk -, hogy Alex Jones az elnökválasztási kampány végéig aktív támogatója volt Donald Trump megválasztásának és az elnök még külön meg is köszönte neki.

De, ezek szerint a globalista háttérhatalom számára már az amerikai elnök sem jelent semmit…., maximum egy eszköz….

A napokban hatalmas mozgalom szerveződik szerte a világon és az USA-ban utcára fognak vonulni a tech-óriások kommunista hatalomátvétele és a szólásszabadság betiltása miatt! Patriots-rallly néven.

Az ellenállás részeként megszólalt ezer más ember köztük Nigel Farage és Steve OKeefe is.

Megszólalt a Wikileaks is.

2018-tól úgy látszik a technológiai óriások gyakorlatilag azt törölnek, akit csak akarnak a véleménydiktatúra jegyében.

A CNN Fake News álhírcsatorna riportját elrettentésképp érdemes megnézni.Elmesélik szépen a zombi, alvó nézőiknek, hogy végre a HOAX-terjesztő Alex Jones eltűnt, hiszen ő volt az, aki számos összeesküvés-elméletet elterjesztett, melyek közül a legelképesztőbb, hogy 2001. Szeptember 11 merénylete egy INSIDE JOB, azaz belső munka volt.

Úgy látszik még így is erősebbek a korporációk az elnöknél, amin nincs min csodálkoznunk, hiszen egytől-egyig a háttérhatalom kezében vannak és részben ők hozták létre, viszont teljes egészében ők működtetik már.

Magának Alex Jones-nak a személye és belső informátorokhoz való kötődése persze megkérdőjelezhető, egyéni ízlés kérdése, de eddigi leleplező filmjei és sok információja már kevésbé. Azok legtöbbször önmagukért beszéltek…

Lehet vannak még közöttetek is olyanok, akik nem tudják, hogy az Ébresztőfilm (Wake Up Call) című filmjében ő mutatta be a Bohém-erdőben Moloch, a bagoly óriás szobra előtt jelképes emberáldozatot bemutató amerikai elnökökről, bankárokról és politikusokról készült videót.

Gyakorlatilag ez minden ébresztő-folyamat, az Awakening és Igazságkutatás kezdete.

Természetesen mindannyian, akik Alternatív Hírek írásával foglalkozunk, tudtuk, hogy egyszer eljön ez a nap, Alex Jones is erre számított, de nem hitte el, hogy meg merik lépni.

Orwell 1984 (vagyis inkább 2018) megérkezett…
Ez a valódi New World Order kezdete …

SBG Buddha – VilagHelyzete Facebook oldal

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A kultúra diktatúrája - Bayer Zsolt - Szakács ÁrpádA kultúra diktatúrája
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hazajáró falinaptár 2018 - HazajáróHazajáró falinaptár 2018
Könyv - Bolti ár: 2 400 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat