HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

A medvéket altatnák, Borbolyt lemondatnák

2018. augusztus 07. 15:16
Hunhír.info

A medvék altatólövedékes ártalmatlanítására, tehát cselekvésre, vagy lemondásra szólítja fel Borboly Csabát a Hargita megyei közgyűlés MPP-s frakciója.

Menedék - Pálfi

A Magyar Polgári Párt az követeli, hogy Hargita Megye Tanácsa 24 órán belül kössön szerződést egy vadásztársasággal a veszélyes medvék altatólövedékes ártalmatlanítására, begyűjtésére és ideiglenes, biztonságos megőrzésére. Az MPP azt javasolja, a művelet költségeit a megyei önkormányzat előlegezze meg, majd utólag hárítsa a Környezetvédelmi Minisztériumra.

Közleményükben a politikusok és kormányhivatalnokok felelőtlenségét okolják, emberi életek kockáztatásával vádolva őket, hozzátéve, sürgősen lépni kell, még mielőtt halálos áldozatot követelne a tusnádfürdői medvehelyzet.

Ez ügy rendezéséért az MPP is módosítaná az érvényben levő törvényeket: “Ha a jelenlegi jogszabályok rosszak, hatástalanok, akkor módosítani kell, esetleg újakat alkotni. Ne az életet alakítsuk a jogszabályokhoz, hanem a jogszabályokat az élethez!” – jelentik ki a dokumentumban.

szekelyhon.ro

Ugyanakkor elegük van a megyei önkormányzat vezetőjének megítélésük szerint öncélú médiasiránkozásából is, ezért szokatlanul keményen fogalmaznak: “Nem siránkozni kell, hanem cselekedni! Amennyiben a megyei tanács elnöke nem hajlandó erre, azonnal mondjon le!” – szólítják fel Borboly Csabát, a megyei önkormányzat RMDSZ-es elnökét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel
A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései - Pálfi KárolyA magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 990 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat