HunHír.info

2018. Enyészet hava 19. nap, Timur napja.

Két 12 éves német lányt fog­dos­tak az állatok me­den­cé­ben, s nem vágta le senki a kezüket

2018. július 29. 13:29
Hunhír.info

Né­met­or­szág­ban már napok óta ko­moly for­ró­ság­ról szá­mol­nak be a me­te­o­ro­ló­gu­sok. A nagy­vá­ro­sok strand­jain vi­szont gon­do­kat okoz a betolakodók vi­sel­ke­dése. Sok­szor ugyanis nem csak fi­gye­lik a lá­nyo­kat, hanem fog­dos­sák vagy zak­lat­ják is őket

Több strand üzemeletetője – köztük a Chemnitzben találhatóé is – arról számolt be a Bild című német napilapnak, hogy hiába kedvező az idei időjárás számukra, elmaradnak attól a bevételtől, amit a 30 fok fölötti idő indokolna. Az emberek pedig többek között azért maradnak állítólag távol, mert a strandokon megjelentek olyan migránsok, akik nincsenek tisztában azzal, hogy Németországban nem lehet tárgyként kezelni a nőket.

Legutóbb a chemnitzi strandon egy 12 és egy 14 éves fiatalt vettek őrizetbe, akik két 12 éves lányt kezdtek el a medencében fogdosni. A fiatal lányok azonnal az úszómesterhez futottak segítségért, aki riasztotta a rendőröket. Az egyenruhások nem tudtak mást tenni, mint átadták a kiskorú migránsokat a szüleiknek.

Mivel ez már pár héten belül nem az első ilyen eset, ezért az üzemeltető úgy döntött, hogy fokozza a biztonsági emberek számát a strandon. A legforgalmasabb napokon ezt követően már több mint két biztonsági őr is felügyeli a rendet. Nem csak a strandokon okoznak komoly problémát a fiatal migránsok erőszakos viselkedései.

Korábban a is beszámolt róla, hogy több olyan berlini iskola is van, ahol biztonsági cégeket kellett alkalmazni, mert sem a tanárok, sem pedig a német gyerekek nem érezték magukat biztonságban. Nem egyszer előfordult, hogy a tanárokat halálosan megfenyegették a migránsdiákok, vagy azok családtagjait.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat