HunHír.info

2018. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Új tombolt az erőszakos betolakodó színes horda Calais-ban

2018. július 28. 14:23
Hunhír.info

calais250.jpgÚjra elszabadult a pokol a francia kikötővárosban, Calais-ban. Bár a migránsbarát francia kormány, valamint a hozzá lojális balliberális sajtó azt állította, hogy a korábbi tábort (a Dzsungelt) rendbe tette és felszámolta, valójában továbbra is szenvednek a városban lakók a bevándorlók lázongásaitól és agresszív támadásaitól

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Erre több példa is volt a közelmúltban. Legutóbb, múlt szerdán egy 20 fős migránsbanda tört be házakba és inzultálta az ott élőket, valamint betörte az úton közlekedő járművek ablakát. Két ember megsérült, két migránst pedig őrizetbe vettek a féktelen tombolás miatt.

Mint emlékezetes, a migránsbarát és a bevándorlókat folyton pártoló retorikát folytató francia kormány olyan körülményeket teremtett a Calais-i menekülttáborban, ami miatt az ENSZ menekültügyi főbiztosságától súlyos kritikát kaptak.

Ennek oka pedig az volt, hogy a táborban élő menekültek ivóvíz és egyre romló körülmények mellett, gyenge minőségű sátrakban tengették napjaikat. És hát romboltak, pusztítottak, tegyük hozzá gyorsan. Úgy tűnik ezt teszik most is.

A Street 45 Twitter-oldal egy videót osztott meg, amelyen jól látható, ahogy a bevándorlók megtámadnak és felgyújtanak egy kamiont Calais-ban.

A Dzsungel néven ismertté vált tábor rendbetételére, valamint a körülmények javítására Macron mindent megígért, még egy ételosztási programot is elindított, ami azonban szintén kudarcba fulladt, mivel a menekültek valamiért nem kértek az ingyen kosztból, sőt bojkottálták a francia akciót.

Néhány napja újabb botrány robbant ki a kikötővárosban - számol be erről a Radio 6 -, mivel egy körülbelül 20 főből álló, részeg migránsbanda randalírozott a Calais jobb környékének számító, Beau-Marais negyedben.

A migránsok betörtek a házakba és zaklatták az ott lakó embereket, autók ablakait törték be. Két nő megsebesült a szanaszét repkedő üvegszilánkok miatt, összesen két migránst vettek őrizetbe rongálás miatt.

origo

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat