HunHír.info

2018. Újkenyér hava 14. nap, Özséb napja.

Volner: jövő év elejére kikecmergünk ebből a helyzetből

2018. július 26. 14:25
Hunhír.info

Volner-Janos-250.jpgVálságtervet hajt végre gazdasági területen a Jobbik, az alelnök szerint takarékoskodással és az állami támogatásokból vissza fogják tudni fizetni az ÁSZ-bírságot. Volner János azt tagadta, hogy Simicska Lajos anyagilag támogatta volna a Jobbikot, ugyanakkor azt ígérte, a jövő év elejére ki fognak evickélni a nehéz anyagi helyzetből.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Természetes folyamat, hogy egy elvesztett választás után a vesztes párt népszerűsége csökken- magyarázta az ATV Start című műsorában Volner János a friss közvélemény-kutatási adatokat, melyek szerint támogatói egyharmadát elbukta a Jobbik a választás óta. A párt alelnöke közölte: elnökük, Sneider Tamás szeptemberben bemutatja a Jobbik új stratégiáját, amely a szabadság eszméjére fog alapozódni.

A Fidesz ugyanis az utóbbi években az életet minden területen, főleg a szabadságjogoknál korlátozza, tette hozzá. Elvileg egy gondoskodó államot hozott létre, gyakorlatilag azonban egyre jobban behatol a gazdaságba, és a családok életébe, és a saját képére igyekszik formálni az országot, vélekedett a politikus. Hozzátette: ezért mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy ne egy Erdogan-féle törökországi modellt kövessünk, hanem az ország demokratikusan működjön, az európai hagyományokhoz tartozzon, és biztosítsa a gazdaság versenyképességét.

Volner azt tagadta, hogy Simicska Lajos anyagilag támogatta volna a Jobbikot, ugyanakkor azt ígérte, a jövő év elejére ki fognak evickélni a nehéz anyagi helyzetből. Takarékoskodni fognak, és az állami támogatásból visszafizetik az ÁSZ-nak a bírságot, közölte.

A Magyar Hírlap szerint a Jobbik nincs tisztában a saját anyagi kérdéseivel, és egymásnak teljesen ellentétes kijelentéseket tesznek a párt helyzetéről. Erre Volner János nem reagált.

A rendőrök alacsony fizetésével kapcsolatban azt mondta: az ország biztonsága néhány milliárd forinton nem múlhat. A Jobbik alelnöke közölte: nagy a leszerelési hullám a rendőrségnél, sokan már 2-3 év után elhagyják a pályát az alacsony bérek, a túlhajszoltság, és a stressz miatt. Sokan mennek ki külföldre dolgozni, de a társadalom minden szférájában igyekeznek elhelyezkedni. Népszerű a multiknál a biztonságőri állás, ahol akár nettó 80-100 ezer forinttal is több pénzt kaphatnak, magyarázta a politikus. Megjegyezte, fennállhat a veszélye, hogy felerősödik így a korrupció is, azoknál, akik ilyen útra csábíthatóak. Az utcákon dolgozó tiszthelyettes rendőrök nagy része a napi megélhetés problémájával küzd, tette hozzá Volner.

atv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Népvándorlás - Vaclav Klaus - Jirí WeiglNépvándorlás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat