HunHír.info

2018. Enyészet hava 19. nap, Timur napja.

Gundy Sarolta: Ne engedjétek el a barátaitok kezét!

2018. július 22. 08:51
Hunhír.info

A tettek igazsága, mint maga az igazság az mindig világos: szomorú, vagy mosolytól kísért, de közömbösséget csak ritkán mutat. Most szomorú az igazság, mert úgy látom, hogy lassan elengedtétek a kezeket. .. Igazából talán soha meg sem fogtátok úgy Isten igazából, olyan el nem engedősen, nem szorítottátok elég erősen, legfeljebb formális okokból megengedtétek, hogy mi nyújtsuk Felétek a mi kezünket.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

A távolság és az idő növekedésével talán a mozdulatainkra, a gesztusainkra, az igazi baráti jobbra már csak kevesen emlékeznek Közületek. Az ifjabbak különösen nem, hiszen nekik nem ismert sok minden és ők még csak 5-10 éves gyerekként más okból fogtak más kezeket és a mi kezünket..
Botor dolog barátságot vélni és hálátlan dolog igazságot felemlegetni, ha az egyoldalúságot, időszakosságot és nem lélekből jövőt, nem az ösztönöset tapasztalja meg az ember.
Így bizony lehajlik magától a Felétek kinyújtott kéz, jobb esetben talán csak félúton, hiszen a remény mindig tétován festi bizonytalanná a következő percet, hónapot, évet, mert még hisz, még vár, hogy aláhulljon-e, vagy még egy ideig ott maradjon a föld és a levegő között.
Kérdőn és értetlenkedve hullik le a kéz és alábicsaklik a fej és a tekintet, ha úgy érzi, hogy elvész az ígéret és a szavak hitele.
A tettek ellent mondanak annak, hogy amit elhitetni akartatok, az egy kritikus érzelmi válságban már kétségeket képes támasztani. A hazugság pedig hitelvesztéshez vezet. Az elhallgatás is. A félrevezetés is.Vagy valaminek a nagy hangon történő mantrázása. amikor hülyének nézik az embert és csak mondják...mondják és mondják.
Bármi legyen is az indíték! Ne engedjétek el a barátaitok kezét! Néhány év, és már nem lesz aki megfogja a Tiéteket.Mert Titeket is leírnak és miként az élet rendje, magatok maradtok!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat