HunHír.info

2018. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

A Fidesz már megint dekára megveszi a kátrányos helyzetű cigányokat Miskolcon

2018. július 14. 06:26
Hunhír.info

A Fidesz már az áprilisi választás előtt is csomagokat osztott a "rászorulóknak" Borsodban, a kormánypárti Csöbör Katalin végül alig több mint 100 szavazattal nyerte meg körzetét. Miskolcon is hasonló akcióval készülnek a vasárnapi időközire. Az Avasalja nevű városrészen jellemzően "hátrányos helyzetű" családok élnek. Ezekben az utcákban osztogattak csomagokat a fideszesek Erdei Sándor szerint.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

„Lista alapján mentek házról házra, és a "szegénysorsú" embereknek vittek pénzt, illetve élelmiszercsomagot. Amikor mi mentünk hozzájuk, akkor volt, ahol úgy fogadtak minket, hogy »ti hoztatok pénzt?« Nem tartom egy tisztességes eljárásnak, amellett sem, hogy a plakátjaimat továbbra is tépik, rongálják, leragasztják, és ráírják, hogy bohóc” – nyilatkozta Erdei Sándor önkormányzati képviselőjelölt.

Az utcában élők tagadták, hogy bármit kaptak volna. „Ez hülyeség. Én itt lakom már húsz éve, de itten, hogy egy szál gyufát is ajándékba adjanak, szerintem hülyeség” – fogalmazott egy helybéli lakos.

Az MSZP képviselője azt állítja, még egyik aktivistájuk is kapott csomagot a fideszesektől. Bazin Levente azt mondja, nem lepődött meg, hogy a kamujelöltek után bevetik a Kubatov-listát.

„Az ajándékcsomag tartalma édesség, kis fideszes ajándékok. Csak gondoljunk bele egy kiszolgáltatottabb család helyzetébe. Megkapja ezt az ajándékcsomagot, ígérnek nekik fűt fát, ruhát, cipőt, ha elmennek szavazni, akkor pénzt. Tegnap is találkoztunk emberekkel, és az elmondásuk alapján mondom most ezeket. De ez nem egy ember volt, és nem kettő, itt a környéken mind megkapták ezeket” – mondta Bazin Levente szocialista képviselő.

A Jobbik helyi országgyűlési képviselője szerint a Fidesz lenézi a választókat azzal, hogy alamizsnával próbál szavazatokhoz jutni.

„Nagyon úgy tűnik, hogy a Fidesz a kamujelöltek alkalmazásán túl visszatér a rég bevált módszerekhez, és megpróbálja a választások előtt alamizsnával megvásárolni a szavazókat. Nagyjából ennyit is ér egy miskolci választópolgár a Fidesz számára, négy évente egy szatyor száraztésztát, vagy egy tábla csokoládét. Én azért őszintén bízom benne, hogy a miskolciak erre a lekezelő magatartásra csattanós választ fognak adni vasárnap, azzal, hogy Erdei Sándor 1976-ra szavaznak” – reagált Jakab Péter országgyűlési képviselő.

Az időközi választást azért kellett kiírni, mert a korábbi fideszes önkormányzati képviselő, Hubay György parlamenti mandátumhoz jutott. A fideszes Nagy Ákos mellett a teljes ellenzék által támogatott Erdei Sándor indul érdemi esélyekkel

sztárklikk

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat