HunHír.info

2018. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Mirkóczki: én is találkozhattam más ország hírszerzőivel

2018. július 11. 07:45
Hunhír.info

kovacs-bela-nemzetbiztonsagi-bizottsag-250.jpgEgészen biztos vagyok benne, hogy tudtomon kívül én is találkoztam már más ország hírszerzőivel- mondta az ATV Egyenes Beszéd Kontrában a KGBéla-üggyel kapcsolatban Mirkóczki Ádám. A Jobbik szóvivője szerint azok a politikusok, akik nem hivatalos, vagy félhivatalos nemzetközi fórumokon vesznek részt, mind járhattak így.
Arra a kérdésre, hogy volt-e olyan eset, amikor felvillant benne a „kis piros lámpa”, hogy ki lehet, akivel épp beszél, azt mondta: elég szenzitív ezekre a dolgokra, így ilyen eset nem történt vele.

Mirkóczki arról is beszélt, hogy a nemzetbiztonsági bizottság elnöke volt az ügy kirobbanásakor és ők is csak akkor szereztek mindenről tudomást, amikor a sajtóban megjelentek a Kovács Béláról szóló hírek, majd az egyik ülésen az Alkotmányvédelmi Hivatal adott egy beszámolót.

A Jobbik szóvivője elmondta, ennek ellenére nem győzték meg őket az ott elhangzottak. Mirkóczki szerint, ha valóban elkövette volna Kovács Béla azokat a cselekményeket, amikkel vádolják, akkor nem csak Magyarországon, de az egész Európai Unióban és más országokban is úgy működne az elhárítás, hogy tetten éri az ilyen embert a titkosszolgálat, ilyen esetben ráadásul a mentelmi jog sem érvényes és lecsukják az illetőt.

Hozzátette: a magyar titkosszolgálat csak mondta, hogy bizonyítékokkal is rendelkeznek az ügyben, de semmit nem mutattak be. Ehelyett Mirkóczki szerint az történt, hogy feljelentették Kovács Bélát, valamint a sajtóba szivárogtak ki az ügy részletei.

Arról is beszélt, hogy Kovács élete, családi körülményei és a múltja mind olyan tényezők, melyek táptalajt adhattak egy ilyen sztorinak, amire a jobbikos képviselő szerint már bármit fel lehet húzni.

Mirkóczki kijelentette: úgy gondolják a Jobbikon belül, hogy ez az ügy az akkori EP-kampányra volt ütemezve és felhasználhatták a szolgálatokat, mert szerintük ezek a szervezetek „nem mindig tudják a politikától és kormánytól függetlenül végezni a munkájukat”. Hozzátette: „szörnyű ezt kimondani, de az igazságot Strasbourgtól várjuk”.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
Great Again - Újra naggyá tesszük Amerikát - Donald J. TrumpGreat Again - Újra naggyá tesszük Amerikát
Könyv - Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 961 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat