HunHír.info

2018. Magvető hava 21. nap, Bise napja.

Az Audit hátrahagyva futottak a rendőrök elől Nyúlon - tudjuk, mifélék

2018. július 08. 16:32
Hunhír.info

Fizetés nélkül elhajtott egy fekete Audi sofőrje az egyik benzinkútról vasárnap reggel. Mikor a rendőrök követni kezdték, az autós menekülőre fogta, többszöri jelzésre sem állt meg. Végül Nyúlon, az utasával együtt kiszálltak az autóból és elfutottak. Nem jutottak messzire.

"Vasárnap reggel fél 6 után egy fekete Audit kergettek a rendőrök a Leier autószalon körül, tettek egy kört a Szent Imre utca felé is. Az audis nem kímélt semmit: szembe sávon, parkolókon át menekült. Itt a Leiernél majdnem elkapták, de az új körforgalom Nyúl felőli szélén meglépett - pedig egyik rendőr ki is szállt hozzá" - tudósított olvasónk, Tamás.

Az ügyben megkerestük a megyei rendőr-főkapitányságot, kérdéseinkre írásban válaszoltak. Mint kiderült, a rendőrségre 5 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy személygépkocsi vezetője fizetés nélkül távozott egy benzinkútról. "A rendőrök tanúkutatást hajtottak végre és megtalálták az autót, majd követték. A gépkocsi sofőrje a rendőrök többszöri jelzésére sem állt meg, hanem továbbhajtott. Az autó végül Nyúlon megállt, a sofőr és utasa kiszálltak a járműből és elfutottak. A rendőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították őket, ahol az elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van. A nyomozás érdekeire tekintettel további információ kiadása nem áll módunkban" - állt a vasárnap délutáni hivatalos tájékoztatóban.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat