HunHír.info

2018. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Mindig van lejjebb: vajon mivel okozott botrányt a Twitter cégvezetője?

2018. június 14. 05:47
Tomcat - Hunhír.info

pride-2016-hitleres-500.jpgA politikai korrektség önmagát pörgető őrülete percről percre értelmetlenebb tabukat és szabályokat okád ki magából, amelyeket kínosan be kell tartani, ha el akarjuk kerülni színesbőrű/hátrányos helyzetű/kövér/LGBTQ/transznemű/feminista/egyéb okból fokozottan sértődékeny embertársaink hópihe-lelkét. Most éppen azon megy a hiszti, hogy a Twitter cégvezetője, Jack Dorsey a Chick-A-Fil gyorsétterem-lánctól rendelt ebédet, és éppen a "Pride Month", azaz a meleg büszkeség hónapja alatt!

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Aki hüledezve kérdezi, hogy ez most vicc-e, netán valami újfajta buziramadánt találtak fel, miután nem volt elég a fartúró-világfesztivált egész hetessé, újabban pedig egész hónapossá terjeszteni ki, megismételjük: a buzilobbi épp azért követeli az egyik legnagyobb internetes cég fejének azonnali távozását (lehetőleg az ablakon át), mert számukra nem megfelelő étteremből merészelt rendelni.

A Chick-A-Fil ugyanis többször jelent meg szponzorként olyan szervezetek mögött, amit a buzeránsok "homofóbnak" tekintenek. Így például 2015-ben egymillió dollárral támogatta a Keresztény Atléták Társaságát, amelynek tagjai - lévén ugyebár keresztyének - nem értenek egyet a buziházasság intézményével. Márpedig az ilyen vélemény tűrhetetlen, és az ilyeneket ki kell rekeszteni a társadalomból, üzletüket tönkretenni és eltörölni a föld színéről, természetesen a tolerancia és a szeretet jegyében.

Szerencsére Dorsey nagyon gyorsan bocsánatot kért a kedves szexuálisan aberrált uraktól és hölgyektől, akiknek lelkivilágát borzalmasan megviselte egy 28 dollár 43 centbe került ebéd, és a továbbiakban tartózkodni fog a "náci" étteremlánc látogatásától.

Dan Cathy, a Chick-A-Fil elnöke nem méltatta válaszra a nevetséges ugrabugrálást, és nem vonta vissza 2012-ben tett nyilatkozatát sem, amelyben így fogalmazott: "Isten ítéletét hívjuk nemzetünkre azzal, hogy öklünket rázzuk felé, és azt mondjuk: Mi jobban tudjuk, mi a házasság! Én pedig imádkozom, hogy Isten bocsássa meg nemzedékünknek ezt a kérkedő, szemtelen viselkedést, s azt, hogy meg merészeltük változtatni a házasság szentségét."

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 15 990 Ft
Internetes ár: 11 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A gondolatgyárak - F. William EngdahlA gondolatgyárak
Könyv - Bolti ár: 3 790 Ft
Internetes ár: 3 032 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat