HunHír.info

2018. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

Arab emberkereskedők végeztek menekülő feketékkel Líbiában

2018. május 26. 08:38
Hunhír.info

neger-rabszolgak-250.jpg"Emberkereskedők" öltek meg legkevesebb "tizenöt" migránst, tucatnyi társukat pedig megsebesítették a hét közepén Líbiában, mert szökni próbáltak - közölte szombatra virradóra az Orvosok Határok Nélkül (MSF) nemzetközi szervezetre hivatkozva az MTI. A sebesültek nagyobbrészt Eritreából, Etiópiából és Szomáliából származó négerek voltak, akik Európába próbáltak eljutni.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Több mint száz néger szökött el szerdán az emberkereskedők egyik titkos börtönéből a Líbia északnyugati részén fekvő Bani Valid településen. A bűnözők tüzet nyitottak a menekülőkre, hogy ismét elfoghassák őket. Az MSF szerint a segélyszervezet orvosai a településen lévő kórházban 25 túlélőt kezeltek. Egyeseknek súlyos lőtt sebei és többszörös csonttörései voltak.

A sebesültek nagyobbrészt Eritreából, Etiópiából és Szomáliából származó fiatalok voltak, akik Európába próbáltak eljutni. Arról számoltak be, hogy

VOLTAK, AKIKET HÁROM ÉVE TARTOTTAK FOGSÁGBAN AZ EMBERKERESKEDŐK, ÉS TÖBBSZÖR IS ELADTÁK ŐKET BANI VALID ÉS A KÖZELI NESZMA TELEPÜLÉSEKEN. MINTEGY 40 EMBER, TÖBBSÉGÜK NŐ MARADT AZ EMBERKERESKEDŐK BÖRTÖNÉBEN.

Az MSF szerint többeken hegek, elektromos égési nyomok és régi, begyulladt sebek voltak. Az elszökött négereket csütörtökön átszállították Tripoliba, ahol egy idegenrendészeti központba zárták őket.

Az első konkrét bizonyíték arról, hogy Líbiában rabszolgapiacok működnek, tavaly novemberben került napvilágra. A CNN egy megrázó felvételt közölt, amin fekete bőrű, nigériai férfiakra licitálnak, míg végül az egyik 400 dollárnyi líbiai dinárért elkel.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat