HunHír.info

2018. Szelek hava 27. nap, Dancs napja.

Pillangókéssel rabolt ki egy 16 éves magyar fiút Monoron a „férfi"

2018. április 17. 15:18
Hunhír.info

A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a "férfival" szemben, aki pillangókéssel fenyegetőzve rabolt ki egy 16 éves magyar fiút és egy magyar férfit Monoron. A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádolja a "férfit", akivel szemben fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Magyar Menedék - Migránsokk

A bűnügy vádlottja 2017 karácsony este felfigyelt egy férfira és két fiúra Monoron, egy sörözőben. Elhatározta, hogy megszerzi a telefonjaikat. Utánuk ment az utcán, utolérte őket és mondvacsinált ürüggyel beléjük kötött.

Kérdőre vonta a férfit, hogy feltöltött róla egy videofelvételt az internetre, és követelte, hogy mutassa meg a telefonján lévő felvételeket. A férfi elővette a mobiltelefonját és mutatta a vádlottnak, hogy azon semmilyen felvétel nincs – írja közleményében az ügyészség.

A vádlott ekkor elővett egy pillangókést, azzal hadonászott és mindhármójukat sorba állította az utcán. Kiabált, fenyegetőzött, hogy mindenkit nyakon fog szúrni, majd egy alkalommal megütötte az egyik fiút, aki elszaladt.
A másik fiút és a férfit azzal fenyegette meg, hogy elvágja a torkukat, ha nem adják át a telefonjaikat. Ők félelmükben nem mertek ellenállni. A vádlott mindkét sértett mobiltelefonját elvette.

A "férfit" még aznap este egy szabálysértés elkövetése miatt Budapesten előállították, és megtalálták nála a pár órával korábban megszerzett, egyenként 30.000.- forint értékű telefonokat.

A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádolja a "férfit", akivel szemben fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

atv.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat