HunHír.info

2018. Újkenyér hava 19. nap, Huba napja.

"Tüntessenek, ne hagyják, hogy ez a pszichopata gyilkos kiszabaduljon!”

2018. április 17. 11:34
Hunhír.info

A Riasztás című műsor exkluzív interjút készített annak az izraeli zsidó fiúnak az édesanyjával, akit két évvel ezelőtt álmában, téglákkal vertek agyon helyi cigányok Tiszakécskén. A cigány gyilkosokat néhány napja jogerősen is elítélték. Az áldozat családja felháborodott - a szerintük enyhe - ítéleten

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Ofir két éve érkezett Magyarországra, nagyszülei egykori lakóhelyét kereste. Orvosi műszerésznek tanult. Édesanyja szerint jó humorú, közvetlen, de nagyon érzékeny, az erőszakot minden körülmények között elutasító fiúként nőtt fel és élt. Egészen addig, amíg két évvel ezelőtt, 2016 áprilisában egy tiszakécskei ház romjai között, környékbeli cigány fiatalok az ott talált téglákkal halálra kövezték.

„A közvetlenül fölötte álló első rendű vádlott egy tégladarabot két kézzel megragadva felülről lefelé irányuló mozdulattal többször, nagy erővel lesújtott a földön fekvő sértett fejére, aki az elhúzódó súlyos bántalmazás hatására eszméletét vesztette” - szinte ott érzi magát az ember a roskadozó ház dohos romjai között a gyilkosság pillanataiban, amikor Hubay Attila ügyész felidézte, hogyan végezték ki az izraeli turistát bedrogozott gyilkosai, egy akkor 21, és egy 19 éves cigány fiú. Az ötletgazda első fokon életfogytiglant, társa 18 évet kapott.

A Szegedi Ítélőtáblán tartott másodfokú tárgyaláson azonban nekik kedvezett a jogértelmezés. N. Károly elsőrendű vádlott a szabadságvesztésének tartamát 21 évre, S. Edvárd János másodrendű vádlott szabadságvesztésének tartamát pedig 15 évre enyhítették.

Vagyis a brutális gyilkosság kitervelője, akár már 35 évesen szabadulhat, társa pedig még harminc sem lesz, mire újra szabad levegőt szívhat. Pedig a vallomásaikban még az is elhangzott, hogy csak ki akarták próbálni milyen lehet embert ölni.

„Magukat sajnálom, önökért aggódom. Nézze, én itt élek Izraelben, ez az ember már nem tud több szenvedést okozni nekem és a családomnak, de önök, akik egy országban élnek majd vele, mikor tizenpár év múlva kiszabadul, önök veszélyben lesznek. Tüntessenek, ne hagyják, hogy ez a pszichopata gyilkos kiszabaduljon!” – mondta a Riasztásnak Chana Gross.

Az édesanya azt mesélte: a rendőrök nagyon udvariasak voltak, amikor a férje Magyarországra utazott, hogy megkeresse a fiukat, de azt azért furcsállták, hogy senki sem beszélt angolul a rendőrkapitányságon. Egészen fővárosig kellett menniük, hogy megértessék magukat valakivel. Azon is megrökönyödtek, hogy egy hétig egyáltalán nem találták meg Ofir holttestét, pedig a rendőrök többször is elmentek a romos ház mellett, még az édesapával együtt is.

hírtv.hu nyomán

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Egyvilágrend - Drábik JánosEgyvilágrend
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 149 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat