HunHír.info

2018. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Na szép: Sallai Róbert Benedek megütötte Hadházy Ákost

2018. április 14. 13:31
Hunhír.info

LMP.jpgAz Indexnek több szemtanú is megerősítette, hogy hogy párt egy mai tárgyalásán összeverekedett az LMP két politikusa Sallai Róbert Benedek, az országos elnökség titkára, és Hadházy Ákos társelnök. A Mércének a párt egyik jelenlévő politikusa szintén megerősítette az incidenst. Az ügyről bővebben nyilatkozni nem szeretett volna, a sajtóosztályhoz irányított, de annyit még elárult, Sallai ütötte meg Hadházyt, aki ezt nem viszonozta.

Magyar Menedék - Migránsokk

Frissítés 13:20 – A hvg.hu úgy értesült, Sallai fellökte a széken ülő Hadházyt, aki rövid időre eszméletét vesztette, és agyrázkódást szenvedett.

Információink szerint az LMP épp Kassai Dániel képviselőjelöltjük fegyelmi tárgyalását tartotta, Kassai egyoldalú visszalépése miatt Kunhalmi Ágnes javára Budapest 18. sz. választókerületében. A fegyelmi eljárás végén Kassait visszalépése miatt akár ki is zárhatják a pártból. Az incidens ezen a tárgyaláson történt, emiatt döntés nem is született Kassai ügyében.

Az LMP-n belüli feszültségekről az elmúlt napokban sokat cikkezett a sajtó, a konfliktus középpontjában a párt szövetségi politikája és választási stratégiája áll. A párton belül többen, köztük Sallai is kifogásolta, hogy a kongresszusi döntéssel ellentétben vezető LMP-sek más ellenzéki pártokkal való koordináción dolgoztak. Így került a célpontba Hadházy Ákos társelnök is, aki legerősebben képviselte az ellenzéki megegyezést szorgalmazó vonalat.

Hadházy ellen emiatt már a kampányban etikai vizsgálat indult, a választások másnapján a politikus azt nyilatkozta, Sallai és Schiffer András perrel fenyegették meg azokat a képviselő-jelölteket, akik visszalépnének körzetükben. Schiffer András ezt az ATV kamerái előtt tagadta.

Alapvetően tehát a párt alapító szellemiségében és kongresszusi döntéseiben gyökerező különutas stratégia és a Fidesz által alkotott politikai térből következő taktikai megfontolások közötti ellentét fajulhatott a tettlegességig Sallai ütésében.

Nem csupán Hadházy és Kassai áll etikai vizsgálat alatt, Ábrahám Júlia, aki Szabó Tímea javára lépett vissza Óbudán, szintén fegyelmi elé néz.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Miért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról? - Dányi LászlóMiért mondott le az Antall-kormány és az Országgyűlés a történelmi Kárpátaljáról?
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat