HunHír.info

2018. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

A sorosista Zsohár Zsuzsa cigány fiatalokat muszlim szeretetre agitál

2018. április 13. 18:28
Hunhír.info

muszlim-no-gyereket-cipel-a-hoban-250.jpgZsohár Zsuzsanna, a Migration Aid nevű bevándorláspárti szervezet volt szóvivője úgy látszik azt kapta legújabb feladatául, hogy népszerűsítse az iszlámot és a migrációt a magyar társadalom szegényebb, Soros szerint befolyásolhatóbb rétegében - erről tanúskodik az Origo birtokába jutott felvétel.

Zsohárról érdemes megemlíteni, hogy 2016 végén szír párjával, az egykori illegális migránssal, Samerttel együtt Bécsbe költözött. A sorosista magyar nő azzal keltette fel legutóbb a média figyelmét, hogy kijelentette, hogy ő a magyar választások napjáig az iszlám elnyomást jelképező fejkendőt fog hordani. Zsohár amerikai Gazdájától kapott új utasításának megfelelően úgy tűnik turnéra indult a magyar társadalom migrációra történő „érzékenyítése" érdekében.

Ennek a turnénak lehetett egyik első állomása Zsohár miskolci látogatása, amikor a Lyukóvölgyben, hazánk legszegényebb vidékén, nehéz sorsú emberek részére úgynevezett továbbképzés címen iszlám oktatást tartott.

És ahogy az, ezeken a sorosista kurzusokon lenni szokott, abban nem is volt köszönet.

Az Origo birtokába jutott előadási anyagot végignézve, arra a következtetésre juthatunk, hogy Zsohár tudatosan igyekezett a bevándorlás veszélyeit elhallgatni, lekicsinyleni a nyilvánvalóan kevéssé tájékozott, befolyásolható hallgatóság előtt.

A másik dolog, amit megállapíthatunk az előadásáról, hogy azon dolgozott, hogy az iszlám vallást, létformát teljesen európainak és semmilyen veszélyt nem hordozónak állítsa be. Holott az nyilvánvaló, hogy az iszlám vallás és életfelfogás számos eltérő jellemvonást hordoz az Európában honos keresztény-zsidó kultúrához képest, és sajnos – ahogy azt a nyugat-európai tucatnyi terrortámadás mutatja – muszlim hívők egyes rétegei sokkal hajlamosabbak a radikalizálódásra és a másvallásúak ellen történő támadásra.

Nos Zsohár előadásából természetes ez kifelejtődött és az iszlám népszerűsítése érdekében olyan mondatok hagyták el a sorosista aktivista száját: Európában létezik iszlám. Európa része az iszlám, és Európa részei a mecsetek." Hogyha visszafelé haladok a történelemben, akkor az iszlám előtt volt a kereszténység a Közel-Keleten, hiszen az is onnan jött. Azelőtt pedig volt a zsidóság. Ezt a hármat úgy tekinti az iszlám, hogy „a könyv gyermekei". Ami a Tórából indul, folytatódik a Bibliában, és befejeződik az ő számukra a Koránnal. Tehát van gyakorlatilag az 1.0-ás hit; ez a zsidó hit. A 2.0-ás hit, az a keresztény hit, és saját magunknak a még jobban társadalmilag leszabályozott hit, az az iszlám."

No de itt nem ért véget Zsohár mesedélutánja, mivel természetesen az iszlám népszerűsítése mellett jutott idő az „értékes" kurzus alatt az "érzékenyítésre", a bevándorlás veszélyeinek relativizálására is.
"Az, akit ma Magyarország befogad, ugyan azok a jogok illetnek meg, mint engem, kivéve a szavazás jogát. Azaz: járhatnak a gyerekei iskolába. Vállalhat munkát. És egészségügyi ellátásra jogosult. Ezek az alapvető jogok. Ezeket egyébként az iszlám korábban, 1500 évvel ezelőtt már szabályozta. Tehát őnekik saját kultúrájukból, saját örökségükből eredően gyakorlatilag természetes az, hogyha én valamikor bajban vagyok, akkor nekem segítenek" - mondta Zsohár.

De Zsohár aljas előadásának csúcspontján a tömeges bevándorlást ahhoz hasonlítja, mint amikor egy magyarországi fiatal elmegy külföldre munkát vállalni. Csak épp azt felejtette el megemlíteni a migránssimogató aktivista, hogy sosem fordult az még elő, hogy egy magyar munkavállaló Nizzában teherautóval hajtott volna át ártatlanul sétáló embereken, vagy esetleg Párizsban gépfegyverrel ment volna egy diszkóba, hogy minél több embert elpusztítsanak.

echo.tv

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Csinos Vitéz - Székely népmesék - Kriza JánosCsinos Vitéz - Székely népmesék
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat