HunHír.info

2018. Szelek hava 20. nap, Apor napja.

Toroczkai: Mindig elfogadtam a közösség döntéseit...

2018. április 13. 11:28
Hunhír.info

toroczkai_laszlo_250.jpg...Ha tehát azt látom majd, hogy ez a közösség nem azt szeretné, hogy a jövőben én vezessem a Jobbikot, nagyon könnyen félreállok. A sorsom egész életemben úgy alakult, hogy nekem mindig volt feladatom, általában éppen ott, ahol a legnagyobb vihar dúlt. Most is van még dolgom itt Ásotthalmon, a magyar-szerb határ mellett...

Magyar Menedék - Hamis zászlós

A sajtó találgat, ez a dolga. Többek között azért lettem és maradtam ennek a sok ezres közösségnek, mozgalomnak az alelnöke, mert mindig abban hittem, hogy ez az utolsó igazán demokratikusan működő, tiszta, hazáját szerető közösség, ahol az emberek, a tagság, tehát azok döntenek, akik a hátukon vitték és viszik be a parlamentbe ezt a pártot. Azt mondtam, hogy ha nem lesz más megoldás, ha ennek a közösségnek a látható többsége azt szeretné, hogy én vezessem tovább a Jobbikot, akkor nem futok el a feladat elől. Számtalanszor bebizonyítottam már, hogy ha viszont a nemzet érdeke azt kívánja, akkor a háttérbe vonulok, és a hazám szolgálatában hol munkásként, hol katonaként teszem a dolgomat, így volt ez többek között 2010-ben is. 2016-ban pedig csak azért lettem a Jobbik alelnöke, mert Vona Gábor nem adta fel, többször visszahívott, és rábeszélt a feladatra. Az elmúlt években - bár kritikai észrevételeimet többször szóvá tettem - tartottam a sort, és a kampány során nem a ellenfeleinkhez közel álló médiumok meghívásait fogadtam el, hanem végigjártam szinte valamennyi választókerületet az egész országban, s mindenhol a Jobbik győzelméért dolgoztam. Tettem mindezt azért, mert mindig elfogadtam a közösség döntéseit. Ha tehát azt látom majd, hogy ez a közösség nem azt szeretné, hogy a jövőben én vezessem a Jobbikot, nagyon könnyen félreállok. A sorsom egész életemben úgy alakult, hogy nekem mindig volt feladatom, általában éppen ott, ahol a legnagyobb vihar dúlt. Most is van még dolgom itt Ásotthalmon, a magyar-szerb határ mellett.
A napokban még a választásokra kell összpontosítani, kivizsgálni, hogy történt-e rendszerszintű csalás, a már feltárt törvénytelen eseteket pedig jelenteni kell, a nem tisztességes kampány miatt tiltakozni, de remélem, hogy hamarosan majd a saját hibáinkkal is szembe tudunk nézni, lesz önkritika, s elemezni tudjuk majd azoknak a fizetett munkatársaknak a munkáját is, akik miatt most Vona Gábor, jómagam és az egész közösségünk nagyon nehéz helyzetbe került. Mikor lenne ennek itt az ideje, ha nem a választások utáni hetek során?

facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
NGO - Titkos akták - F. William EngdahlNGO - Titkos akták
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 199 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat