HunHír.info

2018. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Nagy erőkkel készül a rendőrség a holnapi tüntetésre

2018. április 13. 05:43
Hunhír.info

Több tízezres tömegre számít a rendőrség a szombati tüntetésen. A CÖF–CÖKA úgy fogalmazott: az ellenzéki pártok az utcai földharc provokálásában érdekeltek, így kül- és belföldi felbujtóikkal egyetemben a szilárd többségű választási győztesek ellen szervezkednek.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Már több mint százezren érdeklődnek a ma délutánra szervezett „Mi vagyunk a többség! – Tüntetés a demokráciáért” nevű rendezvény iránt, amely 17.30-kor kezdődik a fővárosban az Operánál – ahonnan a tervek szerint a Kossuth térre vonulnak majd.

A szervezők szerint a Fidesz választási rendszere, a kormány gyűlöletkampánya a többséget egyharmados kisebbségbe szorította, ezért a többi között követelik:

"A szavazatok újraszámlálását!
Gyűlöletkampány helyett szabad sajtót, pártatlan közmédiát!
Tisztességes választást! Új választási törvényt!
Az ellenzék ne magával harcoljon, hanem álljon ki a többségért!"

Már telepítik a kamerákat

A rendőrség is nagy erőkkel készül a rendezvényre, és láthatóan a hatóságok is több tízezres rendezvényre számítanak. A Hír TV Online is úgy értesült, hogy hatalmas a készültség, rengeteg rendőr lesz kint az utcákon, a Kossuth tér környékén pedig térfigyelő kamerákat szereltek fel. Emellett több kamerás autót is telepítettek a környékre.

A rendezvényen való részvételre az ellenzéki pártok is buzdítják a híveiket. A Jobbik azt írta, „a Jobbik országos választmányának és országos elnökségének döntése értelmében, a párt vezetése és képviselőjelöltjei részt vesznek szombaton a kormányváltásért szerveződő tüntetésen. Percről percre egyre több olyan eset lát napvilágot, melyek megerősítik, hogy országos méretű választási csalás történt, melyet a Fidesz-KDNP koordinált.”

Az MSZP közölte, a választás után soha sem tapasztalt számú bejelentés érkezett a szavazáson észlelt szabálytalanságokról a párthoz. „A szükséges jogi lépéseket megtettük, ezzel együtt az MSZP úgy döntött, hogy részt vesz szombaton a tüntetésen az Operánál mindazokkal, akiknek fontos a demokrácia és a választás tisztasága.” A szocialisták budapesti elnöke, Kunhalmi Ágnes külön Facebook-posztban buzdított részvételre.

A DK is részt vesz a demonstráción „Milyen ország az, ahol még a választási eredményről is kiderülhet, hogy elcsalták? Nem Magyarország, a mi hazánkban ilyet senki nem tehet meg következmények nélkül! Itt az ideje a nemzeti ellenállásnak! Nekünk is és Neked is ott a helyed a szombati tüntetésen” – írta a Facebookon Gyurcsány Ferenc pártelnök, valamint a Momentum is támogatja a rendezvényt.

Hidvégi Balázs a tüntetés kapcsán azt mondta: az ellenzék lenézi az embereket, semmibe veszi a választói akaratot, a kristálytiszta eredményt mindenkinek el kellene fogadnia.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla, Isten ostora - Cselenyák ImreAtilla, Isten ostora
Könyv - Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 549 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat