HunHír.info

2018. Napisten hava 21. nap, Napisten ünnepe napja.

Tisztázza magát a Vajdasági Magyar Szövetség a délvidéki választási csalások gyanúja kapcsán!

2018. április 03. 16:03
Hunhír.info

justicia250.jpgA Jobbik részéről eddig is tudtuk, a Fidesz bármit megtenne annak érdekében, hogy elkerülje az elszámoltatást és despotikus hatalmát akár évtizedekre is bebetonozza. A választások megnyerése érdekében mindenre képesek, még a választási visszaélésektől sem visszariadva. Ezért többször is felszólaltunk már például annak kapcsán is, hogy a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok levélszavazása széleskörű lehetőséget biztosít a visszaélésekre

Magyar Menedék - Nincs kegyelem

Sajtóinformációk szerint Erdélyben törvényellenesen történt magyar állampolgárok tömegének választási regisztrációja, Kárpátalján szervezetten buszoztatják a magyarokat a konzulátusokra szavazni, és Délvidék esetében is úgy tűnik, hogy aggodalmunk nem volt alaptalan.

A Délhír délvidéki magyar hírportál megdöbbentő beszámolóban adott hírt arról, hogy a Fidesz helyi fiókpártjává vált Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) aktivistái kibontják a gyanútlan választópolgárok által rájuk bízott szavazási levélcsomagokat és ha azokon nem a Fidesz logója alatt szerepel az X, akkor akár az érintettek telefonos zaklatásától sem riadnak vissza. Egy másik esetben azt kérték egy nem a kormánypártra szavazó választópolgártól, hogy ne zárja le a levélcsomagját, illetve annak gyanúja is felmerült, hogy illegálisan szerzik meg magyar választópolgárok adatait. Nem véletlen, hogy az elmúlt hetekben a Jobbik, illetve több délvidéki magyar párt is figyelmeztette a helyieket, hogy ne bízzák szavazatukat a VMSZ-re. Nemrégiben egyébként a VMSZ tisztségviselői beszéltek arról egy hajdújárási fórumon, hogy a szövetség aktivistái „segítenek a szavazólapok helyes kitöltésében”.

Eközben bár a Nemzeti Választási Iroda pontos szám szerint és elszámolási rend mellett nyomtatja a szavazólapokat, mégis vannak a hírek szerint olyan VMSZ-es aktivisták, akik kitöltetlen szavazólapokhoz jutottak. Ez egybecseng a Szabad Magyar Szó portál által közölt írás információival, miszerint Zentán 100 dinárt (kb. 260 forint) adnak egy kitöltetlen szavazólapért

A Jobbik kiáll a választások tisztasága mellett, és árgus szemekkel figyeljük a Fidesz, valamint szövetségesei ezzel kapcsolatos ténykedését. Amennyiben a sajtóban megjelent esetek valóban megtörténtek vagy megtörténhetnek, felvetik a választási csalás alapos gyanúját. A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezért felszólítja a Vajdasági Magyar Szövetséget, hogy a visszaélések gyanúja kapcsán tisztázzák magukat!


Szávay István országgyűlési képviselő, Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Migráns-sokk - Összeesküvés elméletek sorozatMigráns-sokk
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mindenki-tudja ország - Szerencsés KárolyMindenki-tudja ország
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat