HunHír.info

2018. Magvető hava 23. nap, Nemzeti ünnep, Gyöngy napja.

Tisztázza magát a Vajdasági Magyar Szövetség a délvidéki választási csalások gyanúja kapcsán!

2018. április 03. 16:03
Hunhír.info

justicia250.jpgA Jobbik részéről eddig is tudtuk, a Fidesz bármit megtenne annak érdekében, hogy elkerülje az elszámoltatást és despotikus hatalmát akár évtizedekre is bebetonozza. A választások megnyerése érdekében mindenre képesek, még a választási visszaélésektől sem visszariadva. Ezért többször is felszólaltunk már például annak kapcsán is, hogy a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok levélszavazása széleskörű lehetőséget biztosít a visszaélésekre

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

Sajtóinformációk szerint Erdélyben törvényellenesen történt magyar állampolgárok tömegének választási regisztrációja, Kárpátalján szervezetten buszoztatják a magyarokat a konzulátusokra szavazni, és Délvidék esetében is úgy tűnik, hogy aggodalmunk nem volt alaptalan.

A Délhír délvidéki magyar hírportál megdöbbentő beszámolóban adott hírt arról, hogy a Fidesz helyi fiókpártjává vált Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) aktivistái kibontják a gyanútlan választópolgárok által rájuk bízott szavazási levélcsomagokat és ha azokon nem a Fidesz logója alatt szerepel az X, akkor akár az érintettek telefonos zaklatásától sem riadnak vissza. Egy másik esetben azt kérték egy nem a kormánypártra szavazó választópolgártól, hogy ne zárja le a levélcsomagját, illetve annak gyanúja is felmerült, hogy illegálisan szerzik meg magyar választópolgárok adatait. Nem véletlen, hogy az elmúlt hetekben a Jobbik, illetve több délvidéki magyar párt is figyelmeztette a helyieket, hogy ne bízzák szavazatukat a VMSZ-re. Nemrégiben egyébként a VMSZ tisztségviselői beszéltek arról egy hajdújárási fórumon, hogy a szövetség aktivistái „segítenek a szavazólapok helyes kitöltésében”.

Eközben bár a Nemzeti Választási Iroda pontos szám szerint és elszámolási rend mellett nyomtatja a szavazólapokat, mégis vannak a hírek szerint olyan VMSZ-es aktivisták, akik kitöltetlen szavazólapokhoz jutottak. Ez egybecseng a Szabad Magyar Szó portál által közölt írás információival, miszerint Zentán 100 dinárt (kb. 260 forint) adnak egy kitöltetlen szavazólapért

A Jobbik kiáll a választások tisztasága mellett, és árgus szemekkel figyeljük a Fidesz, valamint szövetségesei ezzel kapcsolatos ténykedését. Amennyiben a sajtóban megjelent esetek valóban megtörténtek vagy megtörténhetnek, felvetik a választási csalás alapos gyanúját. A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezért felszólítja a Vajdasági Magyar Szövetséget, hogy a visszaélések gyanúja kapcsán tisztázzák magukat!


Szávay István országgyűlési képviselő, Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet elnöke


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat