HunHír.info

2018. Napisten hava 21. nap, Napisten ünnepe napja.

Márfi Gyula veszprémi érsek: a migráció valószínűleg Isten büntetése

2018. április 02. 13:18
Hunhír.info

kereszt-alkony.jpgAz iszlám nem fegyverrel, hanem a hittel próbálja elfoglalni Európát. Európa ezért most háborús terület, a bevándorlók tömegei hódítani jönnek. Ahol légüres teret találnak, ott érhetnek el sikereket. Az európai ember életében pedig Isten helyét elfoglalta a pénz és az élvezetek – mondta Márfi Gyula veszprémi érsek a Veszprém Megyei Naplónak. Az egyházi vezető hangsúlyozta, amikor a migrációról és annak veszélyeiről beszél, saját személyes véleményét közvetíti nem pedig a Katolikus Egyház álláspontját.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

A muszlimok számára az, amit mi bevándorlásnak hívunk, egy szent háború – vélekedett az érsek.

Hajlandók kockára tenni életüket, átvágnak háborgó tengeren, több száz kilométert gyalogolnak rengeteg viszontagság között, hogy megérkezzenek új hazájukba, Európába. Ha az európai keresztényeknek lenne hasonló hitük, s virágoznék nálunk a kereszténység, a muszlimok nem jönnének ide.

Márfi Gyula szerint a legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy a muszlimok nem ismerik el azt a keresztény alapszabályt, hogy nemes cél érdekében sem követhetnek el önmagában véve bűnös cselekedetet.

A dzsihád arra kötelezi a muszlimokat, hogy ezeket a területeket elfoglalják és iszlám uralom alá hajtsák. A hitterjesztés pedig elsősorban nem magányos misszionáriusok feladata, hanem a hívő tömegeké – hangsúlyozta az érsek.

A mostani népvándorlásnak mint mondta, nemcsak okai vannak, hanem céljai is. Ilyen például az európai nagyvállalkozók vágyakozása az olcsó munkaerő (modern rabszolgák) után, vagy egyes Európán kívüli nagyhatalmak törekvését Európa meggyengítésére – mondta Márfi érsek.

Ezzel magyarázhatók olyan érthetetlennek tűnő dolgok, hogy az Európa iszlamizálásában érdekelt arab pénzvilág mellett amerikai bankok is támogatják a migránsokat, kiket előszeretettel csak menekülteknek hívnak – jelentette ki a katolikus egyházi vezető.

Hozzátette, a bevándorlók közt biztosan vannak menekültek is, illetve segítségre szoruló felebarátaink, akiket Jézus tanítása szerint segítenünk kell.

Az újságíró azon kérdésére, mi vár most Európára a püspök azt mondta, Európa levetette magáról Krisztus szelíd igáját, most az a veszély fenyegeti, hogy nyakát Mohamed sokkal szigorúbb igájába hajtják.

Nem lehet kizárni, hogy 50 év múlva a muszlimok többségben lesznek, és akkor Európa valóban iszlám uralom alá kerül. Üldözni valószínűleg csak a hitetleneket és az ő normáik szerint erkölcsteleneket (melegházasok, melegfesztiválok, genderideológia, Charlie Hebdo­-szintű folyóiratok, Isten­-és vallásgyalázó megnyilvánulások) fogják – vélekedett Márfi Gyula.

Majd megjegyezte, hogy az éveket azonban valószínűleg nem Jézus születésétől, hanem Mohamed prófétának Mekkából Medinába történt menekülésétől, a hedzsrától fogjuk számítani.

Márfi érsek meglátása szerint a migráció valószínűleg Isten büntetése. A próféták egyértelműen állítják, hogy Izrael (Kr. e. 722-­ben), illetve Jeruzsálem és Judea (Kr. e. 586­-ban) azért esett el, mert a nép Jahve helyett a bálványokat imádta. Ha Európa elesik, annak is a modern bálványimádás (a pénz, a hatalom és a tiltott élvezetek imádása) lesz az oka – hangsúlyozta.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
A Béke Ösvénye az Alpoktól az Adriáig - Az Isonzó front útikönyve
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
9% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat