HunHír.info

2018. Napisten hava 25. nap, Koppánd napja.

Rágalmazás miatt bírósághoz fordul a török, akivel Vonát támadták

2018. április 01. 06:22
Hunhír.info

vona-gab-250.jpgKözleményben reagált Musa Serdar Celebi arra, hogy a magyar kormányközeli média szélsőséges nacionalistaként, nemzetközi terroristaként, a II. János Pál pápa elleni merénylet egyik vádlottjaként hivatkozva rá támadta Vona Gábort, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjét.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Az általa vezetett szervezet, a Nemzetközi Fejlesztési és Együttműködési Szövetség (UKID) honlapjára feltöltött török nyelvű szöveg szerint úgy véli, a támadás hátterében az áll, hogy Magyarországon is álhírekkel próbálják befolyásolni az embereket. Leszögezi, hogy a Jobbikkal való jó viszonyuk alapja a magyarok iránti szeretet és odaadás, így magyarországi kapcsolataik nem is korlátozódnak csak a pártra, más szervezetek is rendszeres résztvevői rendezvényeiknek. Konkrétumokat itt nem említ, de a Jobbik-közeli N1 Tv például a napokban kiderítette, Celebi például a Békemenet egyik fő szervezőjével, Bencsik Andrással is fotózkodott már egy magyar állami ünnepségen, bár Bencsik azt állítja, fogalma sem volt, ki mellett is áll. Celebi Vona Gáborról mindössze annyit ír, a politikus jól ismert török befektetői körökben.

A II. János Pál pápa elleni merénylettel kapcsolatban azt írja, 35 évvel ezelőtt megpróbálták bemocskolni nevét, de azóta a bíróság minden alaptalan rágalom alól tisztázta.

Közleményében azt írja, hogy aggasztó ugyan, hogy bizonyos körök effajta álhírekkel próbálják manipulálni a választókat, de még ez sem tudja beárnyékolni a magyar-török testvériséget és munkájukat. Ugyanakkor azzal fenyeget, hogy a rágalmazásért a bíróságon keresnek majd elégtételt. Végül azzal zárja sorait, reméli, hogy a jövő heti választások Magyarország javára fognak alakulni.

mno

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Magyar ősmesék - Bíró LajosMagyar ősmesék
Könyv - Bolti ár: 4 800 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az új ember - Mary RodwellAz új ember
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat