HunHír.info

2018. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Megerőszakoltak egy 15 éves osztrák lányt a muszlim kontinensfoglalók, mégis felmentették őket

2018. március 31. 17:09
Hunhír.info

Közvetlen es objektív bizonyítékok igazolják, hogy muszlim "bevándorlók" erőszakolták meg az osztrák kislányt, de hiába találták meg a spermájukat, ez nem volt elég a St. Pölten-i bírónak - írta meg a Kronen Zeitung. Az osztrákok felháborodtak a botrányos ítélet miatt, ugyanis annak ellenére szabadon engedték őket, hogy az áldozat ügyvédje a St. Pölten-i bíróságon közvetlen tárgyi bizonyítékokat mutatott be az afgán és szomáliai NÉGER BEHATOLÓ ellen.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét 2018

Kedden szabadult az a két 19 éves "migráns", akit azzal vádoltak meg, hogy megerőszakoltak egy 15 éves osztrák lányt. Az ítéletet azzal indolkolta a bíró, hogy az egymásnak ellentmondó állításokból és a bizonyítékokból leszűrhető következtetések alapján biztosan "történhetett valami, de nem az, amire a vád hivatkozik".

Az osztrákok felháborodtak a botrányos ítélet miatt, ugyanis annak ellenére szabadon engedték őket, hogy az áldozat ügyvédje a St. Pölten-i bíróságon közvetlen tárgyi bizonyítékokat mutatott be az afgán és szomáliai NÉGER BEHATOLÓ ellen.

Spermium és karcolás nyomok is igazolják, hogy ők erőszakolták meg a lányt, akit az osztrák média Sandra álnévvel emleget. De mivel a támadáskor valószínűleg drogos befolyás alatt állhattak, és áldozatot is elkábították, amikor a lányt kihallgatták, nem tudta megmondani, ketten vagy négyen voltak-e a támadók.

Az ítéletet teljesen érthetetlennek nevezte a lány ügyvédje.

Sokkoló, hogyan ilyen mértékben figyelmen kívül hagyták az objektív bizonyítékokat" - idézte Ewald Stadler szavait a Kronen Zeitung. Az ügyvéd azonnal fellebezett a nem jogerős döntés ellen.

Remélem, hogy a Legfelsőbb Bíróság majd hatályon kívüli helyezi a St. Pölten-i bíróság ítéletét a négy objektív bizonyíték, és a szakértői jelentés alapján" - tette hozzá az ügyvéd, aki attól tart, hogy a két migráns nem várja meg, hogy újrakezdjék az ügy tárgyalását, mert hamarabb elszöknek az országból máshova, ahol majd újra megerőszakolnak valakit.

Védencével kapcsolatban annyit árult el, akkora sokként élte meg a nemi erőszakot, hogy még nem tudott vele szembenézni. A 15 éves osztrák lány egyelőre terápiára jár.Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Birodalmak alkonya - Bogár LászlóBirodalmak alkonya
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat