HunHír.info

2018. Magvető hava 22. nap, Előd napja.

Czeglédy cipősdobozokban hordta a pénzt Gyurcsánynak

2018. március 30. 06:39
Hunhír.info

GYF-petos.jpgMiközben látszólag az MSZP-nek dolgozott, Czeglédy Csaba igazából Gyurcsány Ferenc kémjeként működött a szocialista pártban – nyilatkozta egy védett tanú a TV2 Tények című műsorában. A tanú arról is mesélt, hogyan lettek állami megbízásokból magánvagyonok Czeglédy és Gyurcsány számláin, és közölte, az ügyvédnek kulcsszerepe volt a Demokratikus Koalíció felépítésében.

Magyar Menedék - Udo Ulfkotte

A hírműsorban megszólaló névtelen informátor elmondta, Czeglédy Csaba éveken át segítette Gyurcsány Ferencet, tette mindezt úgy, hogy látszólag az „MSZP oldalán játszott”. Hozzátette, az ügyvéd a Demokratikus Koalíció megszervezésében is nagy segítséget nyújtott a bukott miniszterelnöknek. Maga Czeglédy a DK-ban csak azért nem vállalt pozíciót, nehogy ezáltal az MSZP-ben való szerepvállalása veszélybe kerüljön.

„Gyurcsány Ferenc mindig, mindenről tudott, ami az MSZP-ben történt, ráadásul akiket az MSZP-ben Czeglédy finanszírozott, nem voltak a DK-val ellenségesek” – fogalmazott az informátor.

A tanú arról is beszélt, Czeglédyn keresztül jutott el a pénz azokhoz, akiket Gyurcsány le akart fizetni: „Kis fehér papírcetliken érkezett az összeg Czeglédyhez, aki kiosztotta a pénzeket. Mindig neki szóltak, ha készpénz kellett erre-arra. Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsányéknak” – mondta.

A tanú állítása szerint az ügyvéd nemcsak pártügyekben járt el, a DK elnökének személyes és céges ügyeit is intézte. Ezek olyan törvénytelen feladatok voltak, amelyek Gyurcsány számára kényesnek számítottak, így közvetlenül nem intézhette őket.

Ezekben az években Czeglédy információkat gyűjtött politikustársairól is. A tanú úgy véli, ezért védik annyira a baloldali politikusok börtönből nemrégiben szabadult jogászt, mert olyan információknak van a birtokában, melyek az MSZP és a DK teljes bukását eredményezhetik.

MHO

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hősök naptára 1917-1918
Hősök naptára 1917-1918
Könyv - Bolti ár: 7 900 Ft
Internetes ár: 6 715 Ft
15% internetes kedvezménnyel
GMO - A pusztítás magjai - F. William EngdahlGMO - A pusztítás magjai
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat