HunHír.info

2018. Magvető hava 17. nap, Balajtár napja.

Kinyomtatta, majd a DK haragjától tartva visszavonta kampányújságját az MSZP - összevissza majomhorda

2018. március 27. 10:59
Hunhír.info

A választókerületek esélyes jelöltjeit tartalmazó Népszava-mellékletet osztogatott volna az MSZP a kampány végnapjaiban, de sok körzetben LMP-s jelöltet reklámoz az újság a DK-s helyett, ezért mégsem terjesztik a már kinyomtatott újságokat, nehogy elmérgesedjen a viszony a DK-val.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Nem az MSZP az első, aki listázza a szerinte esélyesnek tartott ellenzéki jelölteket, az ezzel kapcsolatos, követhetetlen káoszról és egymásnak ellentmondásokról ITT írtunk. A szocialista párt irodáiban felhalmozott, de a terjesztés helyett visszavont újságokból az Index szerzett meg egyet. A mellékletben szereplő térképen néhol furcsa név szerepel esélyes jelöltként, és az még a legkevesebb, hogy nincs köztük jobbikos, hogy Karácsony Gergely lenácizta a néppártosodásba ideológiailag belezavarodott pártot, Kunhalmi Ágnes pedig azt mondta, a kukába mennek a rájuk adott szavazatok. Több választókerületben az MSZP–Párbeszéd–DK–LMP vonalról válogatva is ellentmondásos nevet közöl a visszavont térkép.

A IV. kerületben (Budapest 11.) kilépett az MSZP-ből Horváth Imre, és függetlenként indul, amiért pártja a DK-s Varju László mögé állt be. Az MSZP-s kiadvány viszont Horváthot ajánlja. A II. kerületben (Budapest 4.) az LMP-s Ungár Pétert ajánlja a választóknak az MSZP által elvileg támogatott, DK-s Niedermüller Péter helyett. Vácon, Salgótarjánban, Kecskeméten, Pécsen és Mohácson is LMP-s jelöltet ajánl a DK-s helyett, Gödöllőn az MSZP–Párbeszéd jelöltje helyett is az LMP-st emeli ki, Egerben pedig a független Vámos Csabát mutatja esélyesnek a DK-s Kormos Noémi helyett. A többi olyan helyen, ahol DK-s indul a két párt közös megegyezése szerint, már ezek az emberek szerepelnek az MSZP visszavont kiadványában. Budakeszin a DK-s jelölt visszalépése miatt is Szél Bernadett szerepel a kiadványban. A térképnél feltüntették, hogy a Publicus közvélemény-kutató cég szerint ők a „demokratikus oldal legesélyesebb jelöltjei”.

A FELMÉRÉSEK VALÓSAK, CSAK POLITIKAILAG NEM FELELNEK MEG

A Publicus vezetője, Pulai András az Indexnek megerősítette, hogy a Vasárnapi Hírekkel kialakított többéves együttműködés mellett a Népszava felkérte a céget, hogy készítsen egy ilyen térképet. A néhány választókerületben elvégzett, részletes kutatások eredménye részben már megjelent, és azonos a térképen szereplőkkel, ahol pedig nincs friss felmérés, ott régebbi eredményekből kiindulva végeztek számításokat. Az MSZP-s vezetők és választókerületi kampányfőnökök az Index szerint akkor szembesültek a térképpel, amikor nyomtatásban látták. Több helyen nem engedték utcára, mert elmérgesítette volna a viszonyt a DK-val. Kunhalmi Ágnes úgy indokolta az Index kérdésére a kiadvány visszavonását, hogy

a Népszava kiadványában van olyan tartalom, ami jelenleg nem felel meg az MSZP–Párbeszéd és a DK közös álláspontjának, így sajnos nem tudjuk azt feltenni a pultjainkra.

Hozzátette, biztos abban, hogy jelenleg mind a 18 budapesti választókerületben az MSZP és a DK jelöltjei a legesélyesebb demokrata ellenzékiek. Legalábbis amíg meg nem történnek a visszalépések. Azt egyelőre nem tudni, újranyomják-e a térképet, és ha igen, milyen adatok alapján, és milyen pénzből.

index

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tayos 1-2. - Egységesített kiadás - Dr. Gerardo Pena MattheusTayos 1-2. - Egységesített kiadás
Könyv - Bolti ár: 8 000 Ft
Internetes ár: 7 200 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határtalan bűnözés - Udo UlfkotteHatártalan bűnözés
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 15 990 Ft
Internetes ár: 11 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat